Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

DIANA.... Exploding box pro Elu

Zveřejněno Diana Majerová 26/01/2017 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
DIANA.... Exploding box pro Elu

Vždycky když někdo prohlásil, že se kolem něj "rodí děti", přišlo mi, že se mě to nikdy nebude týkat. Což byla samozřejmě naprosto lichá myšlenka... Zatímco v předchozích letech to bylo sem tam nějaké miminko, loni a letos má termín snad většina mých kamarádek. Jak už jsem ale několikrát psala, miminkovské projekty mě nesmírně baví, takže na miminkové hody se těším! Jednak pro ty roztomilé materiály, ale taky pastelové barvy, se kterými se mi pěkně tvoří. Tentokrát tedy na mém pracovním stole vznikla krabička pro Elu...


Díky pokrokům lékařské vědy jsem věděla, že miminko bude holčička, a tak jsem mohla zvolit vhodnou barevnou kombinaci. Dominantní barvy byly růžová a béžová a vybírala jsem z papírů sady Tiny Miracles - Basic (Lemoncraft). A samozřejmě jsem použila už připravený exploding box, aby mi zbylo dost sil na výzdobu... :-)

Víčko krabičky jsem ozdobila papírovou krajkou a chipboardem nastávající maminky. Konečně jsem ho mohla použít! :-) Kromě toho jsem  nešetřila s kytičkami - použila jsem divoké růže i klasické růže, třešňové kvítky a růžové gypsophilky

Pod roj kytiček jsem umístila dvě mašle uvázané z bílého provázku. Okraj víčka jsem ozdobila samolepicí krajkou v béžové barvě.

O tom, co bude ve středu krabičky, jsem se nerozhodovala ani chviličku - 3D houpací koník je prostě top a nezklamal! :-) Obložila jsem ho stejnými kytičkami jako víčko krabičky, a tak jsem ho vlastně ještě lépe zafixovala.

Nápis na víčku krabičky i měsíček uvnitř jsou z vintage kolekce "Bella" (Fynmark). Lepila jsem je na 3D pěnové čtverečky, aby hezky vystupovaly.

Krabička byla dárkem pro mou spolužačku z vysoké od kolegyněk z práce. A jejich jediné přání tak bylo, aby v ní byl dostatek místa na podpisy všech z oddělení. Proto jsem na tři "křídla" expoloding boxu nalepila pouze bílé výřezy z bílé čtvrtky a dozdobila je chipbordem dětského bodíčka, kostiček  a nápisem It's a girl.

Tohle už je pohled shora na celou krabičku a detail víčka. A protože legrace musí být, natočila jsem pro Vás i opravdovou "explozi" :-)

Jsem ráda, že jsem mohla mamince holčičky popřát alespoň prostřednictví tohoto explodujícího dárečkuElinka se narodila v půlce prosince, a tak byla zase takovým malým předčasným dárečkem k Vánocům pro své rodiče. A tomu já říkám prostě štěstí!

 

S láskou,

Podobné články
TIMONA... Vianočný svietnik / Vánoční svícen

TIMONA... Vianočný svietnik / Vánoční svícen

Monika Timková 22/12/2016
Počnúcou prvou adventnou nedeľou, resp. deň-dva pred ňou, začímame každý rok "pripravovať" náš príbytok na blížiace sa Vianoce. Kým bola naša dcéra ma...
Pokračovat ve čtení ...