Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

DIANA... Zamilovaný Holmes aneb přáníčka pro pány

Zveřejněno Diana Majerová 07/03/2017 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
DIANA... Zamilovaný Holmes aneb přáníčka pro pány

Přáníčka pro muže jsou odvěkým oříškem. Všechny máme rády růžovou, mentolovou a další pastelové barvy, kteří naši muži neumí rozeznat, natož pojmenovat. A tak, kdy mě kamarádka poprosila o přáníčko pro manžela k výročí, řekla jsem si, že se musím na svůj projekt od začátku podívat jinýma očima. Dlouho jsem chodila kolem horké kaše a ne a ne přijít nějaký nápad, ale když už se termín blížil, políbila mě múza, a dnes vám ukážu hned dvě inspirace pro přáníčka sice zamilovaná, ale ne nijak přeslazená.


 

Obě kartičky vznikly z kolekce papírů Holmes In Love. Je to jedna z prvních kolekcí od UHK Gallery a v barvách, kterým bych se za normálních okolností vyhnula - bordó, černá... Jenže tentokrát se mi parádně hodily.

 První přání je vlastně liftem mého vlasního designu, který jsem vyrobila pro naši únorovou soutěž. Jenže křídla došla, ozubená kola došla a já musela improvizovat.

Kolekce papírů Holmes In Love má v sobě krásné visačky a obrázky, a ty byly zase inspirací pro zrození druhého přáníčka.

První přání:

 

Na první přání jsem použila čtvrtky Holmes In Love - Passion a Holmes In Love - Adler. Navrstvila jsem je na sebe, postaršila jim okraje a slepila oboustrannou lepicí páskou.

Mezi papíry jsem ještě vsunula rozpůlený kovový medailonek. Kov, ze kterého je, je celkem měkký, takže s lepšími nůžkami se dal celkem v pohodě rozstřihnout napůl. Z papíru Holmes In Love - Moriarty jsem použila visačku, opatřila ji průchodkou a provázkem.

Ve středu přání bylo vyříznuté srdíčko, vlastně dvě. Větší z papíru korespondujícím s prvním pokladem a pak menší, jednobarevné, které tvořilo podklad pro chipboardové srdíčko. Obě byla vykrojena na Big Shotu z papíru Holmes In Love - Passion a patřičně postaršena... :-) Nápisy jsou samolepky Fortune Teller - Words, jsou tak univerzální, že pro ně najdete využití téměř na každém projektu a dají se z nich nakombinovat vzletná a inspirativní přání. (Poznámka PG: Samolepky už máme objednané a dojdou během 3 týdnů...)

Téhle dvojici srdíček jsem ustlala na smotku z gázy a boky ozdobila vintage borudrami. Zbýval už jen ozdobit vnitřek přáníčka, a tak se také stalo. Použila jsem stejné papíry a využila také odstřižky. Žádný kousek papíru se nesmí vyhodit, dokud projekt opravdu není hotov...a občas ani potom ne... :-)

Druhé přáníčko

 

Na druhé přáníčko jsem chtěla využít ostatní papíry z kolekce a - jak už jsem psala na začátku - také některý z obrázků ze čtvrtky Holmes in Love - Valentine.

Opět jsem zvolila čtvercový kraft základ. A následující čtvrtky:  Holmes In Love - 221BHolmes In Love - LetterHolmes in Love - Valentine.

K ozdobení mi skvěle posloužilo chipboardové prošívání od EgoCraft. Rozhodně to není poprvé, co ho na mých přáníčkách vidíte. A myslím, že si ho zamilujete taky!

Gáza a kovové ozdoby - opět rozpůlené - stejně jako malý kovový zámeček v rohu - detail, který najde jen ten, kdo se dívá opravdu pozorně... :-) Nápis jsem tenkrát vyrobila ze samolepky a hesla vystřiženého ze čtvrtky Holmes In Love - Letter

Uvnitř jsem to s výzdobou příliš nepřeháněla. A hele, našla jsem jedno zatoulané ozubené kolečko, tak šup tam s ním! Prostě se mi ho nechtělo uklízet... :-)

 

Až budete dělat podobná přáníčka pro Vaše muže, věřím, že budou mít úspěch. A nezlobte se na ně, když Vám řeknou, že se jim to červeno(!)-černé "cosi" hrozně líbilo a nezapomenou se zeptat, co je ten bílý bordel pod tím srdíčkem. Trpělivě jim vysvětlete, že je to gáza a že by si do lékárničky v autě možná měli dokoupit nový balíček... :-) 

S láskou Vaše ulepená

Podobné články
EVA... Přání jako z tátovy dílny

EVA... Přání jako z tátovy dílny

Eva Šafránková 20/04/2023
Také si občas potřebujete vybočit ze své komfortní scrapbookové zóny? Nechat ruce vytvořit něco, na co nejsou úplně zvyklé, zapojit kreativitu? Pojďte...
Pokračovat ve čtení ...
TIMONA... Pánska karta v štýle Steampunk

TIMONA... Pánska karta v štýle Steampunk

Monika Timková 08/08/2017
V poslednom období som vytvorila zopár projektov v pánskom štýle. Keď som už bola takto pekne rozbehnutá, dostali sa mi do rúk steampunk chipboardy. U...
Pokračovat ve čtení ...