Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

DIANKA... Project Life stránky z kolekce You & Me

Zveřejněno Diana Majerová 13/12/2018 ? Komentářů SCRAPBOOKING,PROJECT LIFE,
DIANKA... Project Life stránky z kolekce You & Me

V říjnu jsme opět uspořádaly naši scrapbookovou dílnu - pravidelné setkání, kde se sejdou scrapbookové závislačky, vezmou si do atelieru svoje vlastní albíčka, deníčky, Project Life nebo jiné projekty, a pak celý den tvoří. Prostě sen! A při mých časových možnostech jediná šance, jak něco slepit. Dnešní Project Life stránky vznikly právě ve scrapbookové dílně a jsou z krásné a něžné kolekce You & Me. 


 

Když jsem před rokem do Paper Garden vybírala Project Life kartičky u Family Portraits, padla mi do oka sada You & Me. Ještě větší radost mi udělalo, že jsou od talentované české designerky Lucie Šindelkové. Když jsem si tedy balila na scrapbookovou dílnu, přihodila jsem je do tašky a nakonec z nich vznikla říjnová stránka z loňského roku. Protože podzim přeci nemusí být vždycky hnědo-oranžový...

Loňský říjen byl ve znamení voleb do poslanecké sněmovny, doznívajících oslav mých 30. narozenin a přetravávajícímu jet-lagu po návratu z USA.

První kartička je z naší noční procházky Prahou - ano, nemohli jsme s Honzou po návratu z USA pořádně spát. A hlavně, po 3 týdnech strávených cestováním po Kalifornii, jsme nebyli vůbec zvyklí na sezení doma a táhlo nás to ven.

Honza si v USA vypěstoval vousy a nový vzhled se mu zalíbil. Já ho tedy spíš podezřívám, že s tím má co do činění lenost. Má jediné štěstí, že vousy jsou teď moderní. A já už jsem si na svého Rumcajse za ten rok zvykla... :-)

Po výletování bylo také potřeba zkontrolovat jak vyrostla všechna miminka mých kamarádek. Některá z nich už vlastně miminka ani nejsou. Jsou to malí rošťáci, co začali jezdit na kole. Letí to hrozně! :-)

Co se týká scrapbookingu, dvoustranu jsem téměř vůbec nezdobila. Kartičky You & Me jsou krásné samy o sobě a tak jsem pouze vytiskla journaling, nalepila písmenkové nápisy a celou stránku sjednotila malými lístečky vyřezanými na Big Shotu. Ty jsem připevnila sešívačkou - můj oblíbený efekt... :-)

 Jinak jste si už asi všimli, že jsme taková zvířecí domácnost. Máme dvě kočky a jednoho psa, kdysi jsme měli i anduláka. No, a loni na podzim jsme od jedné z koček měli kotě Čendu. Čenda byl unikátní nejen svým zbravením (naše košky jsou mourovaté), ale také svojí povahou. Byl to rapl, kterému nebylo svaté vůbec nic - židle, záclony, květináče! Novým majitelům jsme radši tuto skutečnost malinko zatajili, i když myslím, že Čertovi...teda Čendovi čišel průšvih i z těch roztomilých kotěcích očí... :-)

Na druhé stránce jsem opět použila kartičky ze stejné kolekce. Kartiček je v sadě pouze 6 kusů, takže doporučuji koupit rovnou dva balíčky, ať vám při tvoření nechybí. Já dost často používám kartičky z kolekce i na vytvoření rámečk pod fotky a odstřižky pak jako dekorace - bannery, vlaječky apod.

S těhotnou kamarádkou jsme se byly podívat do prodejny pro miminka, bylo tam tolik nejrůznějších serepetiček a udělátek, že nám z toho oči přecházely. A proto ten jednorožec, ten tam totiž byl taky. Acetátovou kartičku s ním jsem opět připevnila sešívačkou.

Týden po mých narozeninách byly volby a všichni už víme, jak to dopadlo. Fotka z volební místnosti byla barevně všelijaká, a tak jsem jí v programu převedla do černobílé a barevně nechala zářit pouze státní znaky na volebních urnách. Tenhle trik dnes zvládnete téměř v každé aplikaci v telefonu.

Loučení s Čendou bylo smutné, tři lidi jsme ho museli dostávat do transportní krabice. Ale nakonec úspěšně odjel s Honzovou kamarádkou do hřebčína ke Slanému. Edit 2018: Čenda se má stále dobře, je z něj velký kocour a pán celé stáje!

Na podzimních stránkách samozřejmě nesmí chybět fotky z babího léta. A na nich spoustu barev a naše věrná fenka Charlie. Tahle kapsička je také důkaz, že barevný podzim se dá zkombinovat s každou kolekcí.

A úplně nakonec v journalingu popisuji dozvuky voleb. A na obrázku je foto s dárečky od Honzíka, který mi připravil kromě skvělé narozeninové oslavy s přáteli také soukromou narozeninovou oslavu.  

A to byl náš 42. týden a já už přemýšlím, kdy bude další scrapbooková dílna, protože vždy, když dokončím nějaké stránky, mám chuť se pustit do dalších. I přes roční skluz mě to stále baví a to, že jsem pozadu prostě beru sportovně.

Ať i vás scrapbooking stále baví!

 

S láskou.

Podobné články
VIPETA... VIDEO: Mixed media minialbum s máky

VIPETA... VIDEO: Mixed media minialbum s máky

Petra Vicková 20/04/2020
Nedávno nám v obchůdku přistály novinky od 13@arts a mezi nimi i papíry Unforgettable poseté motýly a máky. Co vám budu povídat, byla to láska na prvn...
Pokračovat ve čtení ...
DIANKA... Do nového roku s Travellers Notebookem

DIANKA... Do nového roku s Travellers Notebookem

Diana Majerová 17/02/2021
Už dlouho jsem rozmýšlela, jaký formát zvolit pro zaznamenávání vzpomínek. Nenechte se zmást, velké Project Life album vedu stále, ale jsem utopená ně...
Pokračovat ve čtení ...