Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

DIANKA... Project Life stránky z kolekce You & Me

Zveřejněno Diana Majerová 13/12/2018 ? Komentářů SCRAPBOOKING,PROJECT LIFE,
DIANKA... Project Life stránky z kolekce You & Me

V říjnu jsme opět uspořádaly naši scrapbookovou dílnu - pravidelné setkání, kde se sejdou scrapbookové závislačky, vezmou si do atelieru svoje vlastní albíčka, deníčky, Project Life nebo jiné projekty, a pak celý den tvoří. Prostě sen! A při mých časových možnostech jediná šance, jak něco slepit. Dnešní Project Life stránky vznikly právě ve scrapbookové dílně a jsou z krásné a něžné kolekce You & Me. 


 

Když jsem před rokem do Paper Garden vybírala Project Life kartičky u Family Portraits, padla mi do oka sada You & Me. Ještě větší radost mi udělalo, že jsou od talentované české designerky Lucie Šindelkové. Když jsem si tedy balila na scrapbookovou dílnu, přihodila jsem je do tašky a nakonec z nich vznikla říjnová stránka z loňského roku. Protože podzim přeci nemusí být vždycky hnědo-oranžový...

Loňský říjen byl ve znamení voleb do poslanecké sněmovny, doznívajících oslav mých 30. narozenin a přetravávajícímu jet-lagu po návratu z USA.

První kartička je z naší noční procházky Prahou - ano, nemohli jsme s Honzou po návratu z USA pořádně spát. A hlavně, po 3 týdnech strávených cestováním po Kalifornii, jsme nebyli vůbec zvyklí na sezení doma a táhlo nás to ven.

Honza si v USA vypěstoval vousy a nový vzhled se mu zalíbil. Já ho tedy spíš podezřívám, že s tím má co do činění lenost. Má jediné štěstí, že vousy jsou teď moderní. A já už jsem si na svého Rumcajse za ten rok zvykla... :-)

Po výletování bylo také potřeba zkontrolovat jak vyrostla všechna miminka mých kamarádek. Některá z nich už vlastně miminka ani nejsou. Jsou to malí rošťáci, co začali jezdit na kole. Letí to hrozně! :-)

Co se týká scrapbookingu, dvoustranu jsem téměř vůbec nezdobila. Kartičky You & Me jsou krásné samy o sobě a tak jsem pouze vytiskla journaling, nalepila písmenkové nápisy a celou stránku sjednotila malými lístečky vyřezanými na Big Shotu. Ty jsem připevnila sešívačkou - můj oblíbený efekt... :-)

 Jinak jste si už asi všimli, že jsme taková zvířecí domácnost. Máme dvě kočky a jednoho psa, kdysi jsme měli i anduláka. No, a loni na podzim jsme od jedné z koček měli kotě Čendu. Čenda byl unikátní nejen svým zbravením (naše košky jsou mourovaté), ale také svojí povahou. Byl to rapl, kterému nebylo svaté vůbec nic - židle, záclony, květináče! Novým majitelům jsme radši tuto skutečnost malinko zatajili, i když myslím, že Čertovi...teda Čendovi čišel průšvih i z těch roztomilých kotěcích očí... :-)

Na druhé stránce jsem opět použila kartičky ze stejné kolekce. Kartiček je v sadě pouze 6 kusů, takže doporučuji koupit rovnou dva balíčky, ať vám při tvoření nechybí. Já dost často používám kartičky z kolekce i na vytvoření rámečk pod fotky a odstřižky pak jako dekorace - bannery, vlaječky apod.

S těhotnou kamarádkou jsme se byly podívat do prodejny pro miminka, bylo tam tolik nejrůznějších serepetiček a udělátek, že nám z toho oči přecházely. A proto ten jednorožec, ten tam totiž byl taky. Acetátovou kartičku s ním jsem opět připevnila sešívačkou.

Týden po mých narozeninách byly volby a všichni už víme, jak to dopadlo. Fotka z volební místnosti byla barevně všelijaká, a tak jsem jí v programu převedla do černobílé a barevně nechala zářit pouze státní znaky na volebních urnách. Tenhle trik dnes zvládnete téměř v každé aplikaci v telefonu.

Loučení s Čendou bylo smutné, tři lidi jsme ho museli dostávat do transportní krabice. Ale nakonec úspěšně odjel s Honzovou kamarádkou do hřebčína ke Slanému. Edit 2018: Čenda se má stále dobře, je z něj velký kocour a pán celé stáje!

Na podzimních stránkách samozřejmě nesmí chybět fotky z babího léta. A na nich spoustu barev a naše věrná fenka Charlie. Tahle kapsička je také důkaz, že barevný podzim se dá zkombinovat s každou kolekcí.

A úplně nakonec v journalingu popisuji dozvuky voleb. A na obrázku je foto s dárečky od Honzíka, který mi připravil kromě skvělé narozeninové oslavy s přáteli také soukromou narozeninovou oslavu.  

A to byl náš 42. týden a já už přemýšlím, kdy bude další scrapbooková dílna, protože vždy, když dokončím nějaké stránky, mám chuť se pustit do dalších. I přes roční skluz mě to stále baví a to, že jsem pozadu prostě beru sportovně.

Ať i vás scrapbooking stále baví!

 

S láskou.

Podobné články
MONČA... VIDEONÁVOD: Layout, kterému budou slušet letní fotky

MONČA... VIDEONÁVOD: Layout, kterému budou slušet letní fotky

Monika Pestrová 19/06/2020
Krásný den! Dnes mám tak trochu premiéru, protože toto je takový můj první videotutoriál na layout, tak, prosím, při jeho hodnocení přivřete obě oči. ...
Pokračovat ve čtení ...
DIANA... Vánoční Project Life No.1

DIANA... Vánoční Project Life No.1

Diana Majerová 08/12/2017
Část z vás možná začala úderem 1. prosince lepit svoje December Daily alba, já poslušně doháním své rezervy v klasickém Project Life. Jsem pozadu skor...
Pokračovat ve čtení ...
LUCIA... Rozkvetlé leporelo

LUCIA... Rozkvetlé leporelo

Lucia Pospíšilová 11/12/2019
Ak radi obdarovávate svojich blízkych vlastnoručne vyrobeným darčekom, určite sa Vám bude hodiť dnešný tip. Vytvorila som malý leporelo album, kam môž...
Pokračovat ve čtení ...
DIANKA... Piknik v lockdownu

DIANKA... Piknik v lockdownu

Diana Majerová 15/06/2021
Pokud pravidelně kontrolujete novinky v našem e-shopu, pak vám nemohla uniknout nová kolekce Picnic od značky Cocoloko. Rovnou se vám musím omluvit, p...
Pokračovat ve čtení ...
MÍŠA... Minialbum v rámečku

MÍŠA... Minialbum v rámečku

Michaela Wanke 30/04/2019
Značka Mintay je v našem obchůdku poměrně nová, ale věřím, že si našla spoustu příznivců. Já se přiznám bez mučení, že jsem si jí prostě zamilovala. M...
Pokračovat ve čtení ...