Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

HOST V PAPER GARDEN... Erika Majgotová

Zveřejněno Paper Garden 18/08/2016 ? Komentářů HOST PAPER GARDEN,
HOST V PAPER GARDEN... Erika Majgotová

Když jsem byla požádána, abych jako host vstoupila do krásné zahrady Paper Garden, řekla jsem si vau... :-) To jako vážně? :-) Byla jsem poctěna, pořád se totiž považuji za nováčka, takže mám teď opravdu velký respekt ... Můj svět Crazy Cat se zrodil na začátku letošního roku, to bylo těsně po tom, co jsem světu papíru podlehla. Od té doby mě provází a hlavně opravdu moc baví, ale však víte, o čem mluvím :-)  A co jsem si pro Vás tedy dnes připravila? No, přece svatební přání. Já vím, je jich hodně, ale ono jich asi nikdy nebude dost :-) A kde jinde není třeba šetřit květy než právě na svatební gratulaci... No a když už nám to letošní léto tak úplně tím sluníčkem nevyšlo, o to víc se chci ponořit do papírové zahrádky. 


 

Je pravda, že nejvíc se zatím bavím přáníčky, ale chtěla jsem, aby tohle bylo jiné, navíc mělo sloužit pro vložení peněz pro novomanžele. A jeden den, za volantem, ta představa přišla. Něco jako visačka. Visačka, která se odhrne jako tajný závěs :-) No jo, už jako malá jsem měla ráda pohádky... ;-)

 

Použila jsem "tall" základ pro přání velikosti 105 X 210 mm, ten jsem rozřízla. Z jedné poloviny vznikla zadní část, druhou polovinu jsem seřízla do tvaru visačky a o něco menšího rozměru, aby přáním prostoupila i zadní část, kterou jsem nazdobila. A teď barvy... Taky tak milujete tu část tvorby, kdy vybíráte, co k čemu ladí, co se Vám líbí, co použít? :-) Já mám vždy dojem, jako by vše tak krásně vonělo tím papírem, trochu si připadám jako Strýček Skrblík, který plave v tom svém trezoru plným peněz 

Nakonec jsem vybrala z papírů Oh Hello Spring, Mushrooms a zvolila jednobarevný podklad. Dále chipboardy, česká razítka, jelikož jde o českou svatbu, průchodky, bílý provázek a samozřejmě kytičky, jak jinak než z Paper Garden. :-)

Na zadní část jsem se rozhodla umístit kapsičku na bankovku, samozřejmě jsem ji chtěla nazdobit, ale nemohla jsem až příliš plasticky, protože by pak nefungovala odkrývací visačka tak, jak jsem chtěla. Na zadní stranu jsem tak dala dvě vrstvy papíru a přidala kartičku z podkladového papíru, který jsem naembossovala bílým práškem na razítku svatební bordury. Vytvořila jsem sešikmenou kapsičku, kterou jsem přilepila lepidlem. 

Na vrchní části jsem se mohla vyřádit o něco víc a abych věděla, že bude výsledek takový, aby se mi líbil, samozřejmě jsem si všechny propriety předem poskládala do výsledného celku. A pak lepila, vyřezávala, tiskla atd.

 

Na přední i zadní část jsem umístila průchodky v barvách přání, dále na zadní část chipboard svatebního páru na kole (ten mě opravdu baví :-) ) a jeden krásný bílý jabloňový květ, zkrátka nemohl tam nebýt... :-) Na zadní část, která zůstane viditelná jsem také použila razítko s blahopřáním. Vrchní visačka mi dala prostor pro další razítko, které se mi líbilo na výsecích ve tvaru čtverců. A to už byl ten správný okamžik na skládání květů. Použila jsem kvítky čtyř barev (jabloňové a třešňové), myslím, že všechny k sobě pěkně ladí, ještě chipboard srdce, ten za mě na svatebním přáním určitě nemůže chybět, a tenhle krásný z Paper Garden vážně nemá chybu. No a ke kvítkům ještě chipboard svatební bordury. :-) A je to! Co říkáte, povedlo se? ;-) 


Moc děkuji za prostor, který jsem zde dostala a doufám, že se Vám bude má práce líbit. Ráda Vás přivítám na své fb stránce https://www.facebook.com/crazycatcz/ :-) Na mém blogu se pracuje, tedy pevně věřím, že už brzy Vám ho budu moci představit na stránce www.crazycat.cz ;-)


Mějte se krásně, Erika alias Crazy Cat 

 

P.S.: My děkujeme Erice, že přijala pozvání do naší zahrádky a vytvořila pro nás tenhle krásný projekt! Za odměnu posíláme slevu na nákup v PG ;-) Tvoříte také z našeho materiálu a chcete se pochlubit? Napište nám na info@papergarden.cz a třeba vybereme právě Vás!

Podobné články
TIMONA... Univerzálna kartička

TIMONA... Univerzálna kartička

Monika Timková 18/05/2017
Z času načas dostanem zadanie vytvoriť kartičku, ktorá nemá nejaké špeciálne určenie, resp. je "do zásoby". Dalo by sa povedať, že je to vlastne karti...
Pokračovat ve čtení ...