Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

HOST V PAPER GARDEN... Martina Žílová

Zveřejněno Paper Garden 03/08/2017 ? Komentářů HOST PAPER GARDEN,
HOST V PAPER GARDEN... Martina Žílová

Všem přeji krásný den! Jmenuji se Martina, tvoření mě provází téměř po celý život. Ještě jako školačka jsem se věnovala vyšívání, pletení, háčkování. Potom, už v dospělosti, jsem vyráběla sem tam šperky z korálků a plstěné šperky. Ale když jsem objevila scrapbooking (před necelými 3 lety) a poté cardmaking, vše šlo stranou :-) Baví mě vyrábět přáníčka ke všem možným příležitostem, záložky do knížek a poslední dobou se věnuji exploding boxům.


 

V „papírové zahrádce“ u Dianky jsem si již několikrát „natrhala“ spoustu kytiček a dalších krásných produktů. Nyní jsem byla moc potěšena, když mě Dianka oslovila, zda bych nechtěla napsat článek na blog.

I přesto, že tu máme léto v plném proudu, užíváme sluníčka, koupání, výletů, dovolených apod., věřím, že některé z vás bych mohla inspirovat k výrobě exploding boxu. Poslední, který jsem dělala, je k narození miminka – holčičky. Vyráběla jsem ho s láskou, neboť ho dostane sestra mojí dlouholeté kamarádky.

 

Základ jsem si vyrobila z jemně strukturované bílé čtvrtky (pozn. Paper Garden - můžet též použít náš polotovar) a potom jsem si vybrala oboustranný papír ze sady Echo Park – na zdobení krabičky jsem použila obě strany – a doplnila jsem ho jemně strukturovanou zelenou čtvrtkou. Na jedné boční stěně jsem vytvořila kapsu, do které jsem vložila kartičku k napsání gratulace. Ostatní stěny jsem ozdobila výřezy koleček, které jsem nalepila pomocí 3D pěnových čtverečků a dozdobila chipboardy, kytičkami a lístečky. Na střed boxu jsem umístila ozdobený proužek z papírů, do kterého kamarádka vloží pár bankovek na pořízení čehokoliv pro sladkou princeznu. Víčko jsem dozdobila opět kytičkami, lístečky, organzovou stužkou, voskovanou šňůrkou a proužkem s narazítkovaným nápisem „Vítáme tě mezi námi!“

Teď nezbývá než doufat, že krabička potěší minimálně maminku nového človíčka ;-) A snad jsme inspirovala aspoň jednu „scrapženu“, která se zatím bála pustit do tvoření exploding boxu. Věřte, že to není nic těžkého, jde jen o to, zkusit to – příště už to půjde samo!

 

Přeji hezkou druhou půlku prázdnin! Pokud máte před sebou ještě dovolenou, tak si ji co nejvíce užijte a načerpejte spoustu energie.

 

A zde se můžete mrknout na pár dalších boxů z mojí dílny.

Krásný den Vám přeje,

 

Martina

Podobné články
DIANA... Vánoční triplet aneb jak jsem nemusela tvořit

DIANA... Vánoční triplet aneb jak jsem nemusela tvořit

Diana Majerová 03/12/2017
O Vánocích většinou všichni tvoří na jarmarky a trhy, generují desítky přáníček, a já se vám rovnou přiznám, že tohle je disciplína, co mi vůbec nejde...
Pokračovat ve čtení ...