Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

JITKA ... Svatební gratulace s kapsičkou na peníze a CD

Zveřejněno Jitka Bujoková 21/06/2016 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
JITKA ... Svatební gratulace s kapsičkou na peníze a CD

Svatební sezóna už je cítit ve vzduchu, tak dělám svatební gratulace jako o život :) Dnes bych vám chtěla představit jednu konkrétní. Požadavek zněl: růžovo-zeleno-bílá barva, zakomponovat do něj noty, jména uvedena na pření straně, dovnitř kapsička na pětitisícovku, kapsička na CD a vepsaná gratulace. S přáníčkem jsem si tentokrát pořádně vyhrála a vy můžete zhodnotit výsledek :)


Svatební gratulace v zelinkavo růžové

Na výrobu přední strany gratulace jsem použila:

  • Sadu scrapbookových papírů On My Owl - Konkrétně zelinkavý a růžový papír, ty jsem ještě po okrajích "odrbala" hranou nůžek.
  • Notičkový vellumový papír.
  • Chipboard Park Avenue - Aby se mi hodil do barvy, nabarvila jsem ho bílým gessem.
  • Papírové květiny - světle růžová růže, baby růžová růže, bílá magnólie, bílá kvítka .
  • Bílé a zelinkavé perličky.
  • Strukturovací pastu - Nanesená přes šablonu přes všechny vrstvy papírů. Vytvoří nám na jednobarevných papírech pěkný vzor a spojí jednotlivé druhy papírů, aby lahodily oku :)
  • Jména novomanželů vyrobena z bílé samolepící fólie vyřezané na plotru.

Pokud se vrhnete do podobného přání, mějte na paměti, že je lepší lepit na sebe jednotlivé vrstvy papírů až po nanesení a zasušení strukturovací pasty. Oboustranná páska či lepidlo by se mohlo vlivem tepla z horkovzdušné pistole roztavit a papír tím zkroutit.

Svatební gratulace v zelinkavo růžové

Svatební gratulace v zelinkavo růžové

Teď si ještě pohrát s vnitřekem :) S paní objednatelku jsme se domluvily, že na levou stranu umístím rámeček na pětitisícovku, vpravo dole bude mít svoje místo CD v rámečku a nad ním třetí rámeček s textem. Přes moji prosbu o co nejkratší text, aby se mi to do přání všechno vešlo, mi dorazila menší slohová práce a já musela svůj nápad znovu přemyslet :D

Svatební gratulace v zelinkavo růžové

I uvnitř přání jsem se držela stejné barevné sady On My Owl. Vlevo zůstal rámeček na bankovku (abych nemusela shánět pětitisícovou bankovku, vygooglila jsem si obrázek bankovky a vytiskla ji v reálných rozměrech). Vnitřní prostor rámečku jsem podlepila průhlednou fólií. K přání jsem rámeček přilepila oboustrannou lepící páskou po třech stranách. Vrchnní stranu jsem nechala volnou, pro vložení bankovky.

Svatební gratulace v zelinkavo růžové

Lámala jsem si hlavu, jak naložím s pravou stranou. Text gratulace tam musí být celý, to je jasné, tak vyhrála varianta se zmenšeným rámečkem pro CD. Text jsem vytiskla na vellumový papír a ten pak po okrajích přilepila k pečlivě naměřenému a vyřízlému rámečku :) Ve spodním rámečku je vlepena průhledná kapsička na CD.

Svatební gratulace v zelinkavo růžové

Rámeček je k základu přání připevněn pouze v horní části, aby bylo možné celou část odklopit a CD vyndat.

Svatební gratulace v zelinkavo růžové

Doufám, že se vám inspirace líbila... :)


Krásný kreativní den všem! :)