Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MONČA ...Layout z kolekce Good Vibes

Zveřejněno Monika Pestrová 23/08/2018 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
MONČA ...Layout  z kolekce Good Vibes

Abyste nepropadli mylné představě, že tvořím výhradně Project Life stránky, dnes mám pro vás jeden letní layout (neboli stránku 30x30). Opět jsem sáhla po kolekci Good Vibes, protože tyhle letní barvičky mě asi nikdy nepřestanou bavit a navíc mám ještě docela dost materiálu. A fotka mého synovce s melounem byla na layout prostě dokonalá!


Jako podklad na stránku jsem použila hladkou bílou čtvrtku a tentokrát jsem využila skutečně každý papír z kolekce. Nařezala jsem si z nich totiž proužky o šířce cca 4 cm a pak jsem každý na okraji (v šířce pár milimetrů) z obou stran zahnula směrem nahoru.

 

A pomocí těchto pruhů jsem vytvořila pozadí, které působů 3D dojmem a velkou plochu stránky hezky naplní. Tento nápad jsem našla na Pinterestu a moc se mi to líbilo a chtěla jsem to vyzkoušet. Nahoře a dole jsem ještě velkým štětcem a zelenou akvarelovou barvou vybarvila zelené skvrny, aby působilo pozadí trochu zajímavěji.

Fotku jsem podlepila velumem (pergamenovým papírem) a pak jsem ještě vystříhala pár černobílých kytiček z papíru In my garden/Let's play cards a pár větviček z proužku papíru, který jsem kdysi dostala jako dárek.

 

Nalepené pruhy jsem ještě na každé straně prošila na stroji, a pak jsem již jen vybírala ze svých zásob různě barevné ozdoby, které by se stránkou ladily. Nechtěla jsem, aby to bylo moc přeplácané, ale spíš hravé a svěží, a tak jsem se musela v tom zdobení docela krotit. Journaling jsem napsala na psacím stroji a rozstříhala na krátké proužky.

A co vy - také máte rádi meloun? Já tedy rozhodně, ale takhle sladce jako náš synovec při jeho konzumaci nevypadám... :-)

 

Doufám, že jsem vás dnešním příspěvkem naladila na tvorbu velkých stránek.

 

Pak se nám s nimi pochlubte v naší FB skupině Paper Garden Club.

 

---

 

Použitý materiál:

 

Sada papírů Good Vibes od Studio Forty

 

Samolepky Good Vibes

 

Chipboardy ALOHA! - Melouny

 

Chipboardy ALOHA! - Lístky (monstera)

 

Samolepky Say cheese od Studio Forty

Podobné články
Monča... VIDEOPROHLÍDKA: Trochu opožděné svatební album

Monča... VIDEOPROHLÍDKA: Trochu opožděné svatební album

Monika Pestrová 31/05/2020
Krásný den! Tentokrát jsem si pro vás připravila něco trochu jiného než můj pravidelný Project Life či Planner stránky. Již dlouho jsem si slibovala, ...
Pokračovat ve čtení ...
SOUTĚŽ... Březen 2019

SOUTĚŽ... Březen 2019

Paper Garden 05/03/2019
Začíná březen, jaro, květiny, ptáčci... a přesně taková nebude naše březnová challenge :D :D :D Tentokrát jsme si pro vás nachystaly něco jiného a já ...
Pokračovat ve čtení ...