Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

OMEZENÝ PROVOZ OD 13.ZÁŘÍ DO 5.ŘÍJNA

Zveřejněno Paper Garden 12/09/2017 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
OMEZENÝ PROVOZ OD 13.ZÁŘÍ DO 5.ŘÍJNA

Od 13.září do 5.října jsme v USA a provoz Paper Garden bude omezen. Co to znamená pro Vás? E-shop bude fungovat a objednávky budeme přijímat. Nicméně, může se stát, že je odešleme o něco později, než jste zvyklí a nemusí Vám tedy dorazit do druhého dne. Objednávky, které potřebujete co nejdřív, proto v tomto období objednávejte s dostatečným předstihem. Garantovaná doba odeslání do 3 pracovních dnů by však měla být vždy dodržena. Omezen bude i osobní odběr a prodej zboží v naší výdejně na Praze 9, proto prosíme, upřednostňujte dopravu poštou.

 

-------------------

 

Ahoj všichni, tady Di. Už asi víte, že letíme za velkou louži, podívat se, jak to tam chodí a  prozkoumat kromě přírody také tamější hobby shopy. Půlka naší výpravy (ta s chromozomem Y) to zatím neví, ale národní parky jsou vlastně jen zástěrka toho, že chci vidět ten pravý scrapový ráj. V naší domácnosti tak existují dvě mapy - ta oficální, výletová, a ta neoficiální, kde jsou vyznačeny ty nejvíc nejlepší papírové obchůdky...nebo spíš megaobchody?! :-)

 

Vše, co jsem mohla jsem proto nastrkala do kufru Honzovi a jsem ochotna obětovat i některé kusy svého oblečení, abych si mohla přivézt kousek ráje i domů. Takže mám sebou naprosto nereprezentativní výběr šatníku, který mi nebude líto obětovat, až půjde o centimetry.

 

Jak už píšeme výše, e-shop bude stále fungovat, a to díky naším skvělým pomocnicím, které budou dělat vše proto, aby se k Vám balíčky dostaly včas a kompletní. S holkami jsme celé prázdniny trénovali, nicméně, může se stát, vzhledem k počtu položek v našem e-shopu, že se Vám do balíčku vloudí něco, co jste si třeba neobjednali. Napište nám e-mail, rádi to s Vámi vyřešíme, tak abyste byli spokojení.

 

Fungovat samozřejmě bude i náš blog, protože holky z DT jsou neúnavné a stále ho zásobují novými příspěvky. Takže stačí sledovat facebook Paper Garden a budete v obraze!

 

No a to je vše. My už máme cestovní horečku. Vy si ale můžete klidně dál objednávat, jen hezky s předstihem a nejlépe poštou, a my vám k tomu z USA sem tam pošleme nějaké pěkné fotky z hobby shopů, jo?! ;-) <3

 

Děkujeme, že jste s námi, a samozřejmě květu zdar!

Dianka

Označení: info