Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

PŘEDSTAVUJEME SE... Miluška Lindovská

Zveřejněno Paper Garden 27/09/2018 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
PŘEDSTAVUJEME SE... Miluška Lindovská

Celé letní prázdniny jsme sbíraly přihlášky do Design Teamu. A celé září je pročítaly a prohlížely, diskutovaly nad nimi a sjížděly blogy, facebooky a Instagramy. A našly jsme je - naše nové hvězdy, se kterými se budete od října pravidelně setkávat na blogu Paper Garden! Dnes, ve sváteční den, se můžete seznámit s naší další posilou. Je jí Miluška Lindovská.


 

Ačkoliv, jak sama říká, je jednou nohou v důchodu, přáli bychom si moc, aby tak to aktivní a neposedné byly všechny její vrstevnice. Miluška je od nás na kilometry nejdál, o to blíž je nám ale svým stylem tvoření. Obdivujeme nejen její rozkvetlá přáníčka, ale také do detailu "vymakaná" alba a deníky, které určitě předvede i ve svých blogových příspěvcích. Protože je na co koukat! Miluščina tvorba je prostě jeden originál vedle druhého a my už se moc těšíme, jak nám to na blogu Paper Garden bude společně pěkně šlapat!

 

 

MILUŠKA LINDOVSKÁ

 

Zajímavosti o mně

 

Asi největší zajímavostí je, že jsem další vodnářka v týmu Paper Garden! :-)


Původně jsem pracovala jako projektantka, nyní se už ale mnoho let věnuji účetnictví. Jednou nohou jsem už v důchodu, ale na důchodkyni se necítím a chci být stále aktivní :-) Mám dvě dospělé děti, vnuky zatím nemám. Doufám, že zatím, i když bych asi byla špatná babička - mám obavu, že bych na vnuky neměla dost času. Doufám, že zapadnu do mladého kolektivu DT Paper Garden.

Bydlím na okraji jednoho ostravského sídliště a bydlí se mi tady moc dobře. Máme to kousek do přírody, za sportem nebo k procházkám, já osobně nejraději bruslím :-) 

Od kdy scrapuji a čím si mě scrapbooking získal

 

Od malička jsem milovala papírnictví, chodila jsem tam jen okukovat zboží a cítila jsem se tam dobře. Asi tak, jako dnes ve scrapbookovém obchodě. Když jsem asi před 10 lety objevila na jedné zahraniční TV pořad se scrapbookovými projekty, hned jsem věděla, že to je přesně to, co chci dělat.

Můj styl, oblíbené techniky a barvy

 

Mám pocit, že můj styl se teprve utváří. Baví mě zkoušet nové styly, v nich ale dále nepokračuji a své tvoření obohatím jen o některé nové prvky. 

 

Nejčastěji tvořím co / pro...

 

Už několik let chodím na ostravskou výstavu KREATIV prodávat své výrobky a jelikož roste zájem o ně, tak v poslední době tvořím asi nejvíce právě výrobky na prodej. Jsou to hlavně blahopřání a zápisníky. Mrzí mě, že na art journaly a alba nemám tolik času, kolik bych si přála.

5 materiálů, které nemůžou chybět na žádném z mých projektů

 

Hodně používám kytičky, stuhy a krajky, chipboardy a samozřejmě papíry. Ráda hledám nové materiály, které by se daly používat. Nejnověji jsem objevila některé sušiny, se kterými vás ve svých příspěvcích určitě seznámím.

Můj největší scrapbookový sen

 

Mým snem je velká pracovna, kde bych měla přehledně uložené všechny potřeby, které používám.

Moje nejtemnější scrapbooková myšlenka (nebo projekt)

 

Čas od času trpím strachem, že mi moje pracovna vyhoří :-)

Doplň větu: Kdybych nescrapovala, tak bych...

 

…tak by můj život byl o poznání chudší.

 

Přivítejte Milušku v Paper Garden a vyhrajte 10% slevu na nákup v Paper Garden! Jak? Stačí být fanouškem facebookové stránky Paper Garden, sdílet tento příspěvek a přivítat naší novou členku milým komentářem na Facebooku nebo pod tímto článkem. V čtvrtek ve 12:00 pak vylosujeme vítězné přivítání a oceníme ho slevovým kódem.