Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

SOUTĚŽ... Říjen 2018

Zveřejněno Paper Garden 01/10/2018 ? Komentářů SOUTEŽE,
SOUTĚŽ... Říjen 2018

Dnes pro vás máme nové zadání naší pravidelné měsíční soutěže. Začal nám podzim a zatím to vypadá, že bude krásně barevný. V naší soutěži se ale pustíme ale úplně opačným směrem a tentokrát budete tvořit v odstínech šedé. Zadání soutěže vymýšlela Míša a my doufáme, že to pro vás bude pořádná výzva a pošlete nám svoje nádherné projekty.


 

ZADÁNÍ:

 

"50 odstínů šedi"

 

1. 90% projektu musí být v odstínech šedé, je povolená bílá a černá jako doplňkové barvy + můžete projekt dotvořit jinými barvami

 

2. 90% materiálu na vašem soutěžním projektu musí být z našeho e-shopu Paper Garden

 

3. Nepovinné pravidlo - vyzývám vás, abyste vytvořili něco, co jste ještě nedělali... pokud jste přáníčková osoba, udělejte layout, minialbum atd. ;-)

 

 

VZOROVÝ PROJEKT OD MÍŠI:

 

Září bylo velmi hektické a neměla jsem moc fotek, které bych si scrapla do alba. Staly se ovšem některé události, které jsem chtěla mít zaznamenané. A tak jsem celé září shrnula na jednu scrapbookovou stránku. Udělala jsem si takový měsíčný Project life bez kapsiček.

Jako podklad jsem použila písmenkový papír z kolekce Magic Fall od Studio Forty. Ten papír je moje reference na začátek nového školního roku :-)

 

Chtěla jsem stránku držet v jednoduchém stylu, tak jsem rozstříhala papír s Project life kartičkami, které jsem rozmístila na stránce a vyšila kolem nich rámeček. Doplnila jsem stránku černobílými fotkami a českými samolepkami Pohádkový život od Studio Forty. Potom už jsem jenom doplnila popisky a bylo hotovo.

 

PODMÍNKY ÚČASTI:

 

Fotografii Vašeho projektu do max. velikosti 500 kB nám pošlete e-mailem na adresu info@papergarden.cz a jako předmět uveďte PG SOUTĚŽ 10/2018.

 

Každý může poslat pouze jeden projekt, který musí být vytvořený exkluzivně pro naší soutěž. Tento projekt se nesmí už předtím účastnit jiné soutěže, či být publikovaný na vašem FB či blogu. 

 

Všechny projekty budeme průběžně vkládat do alba na náš Facebook, kde si je můžete prohlédnout a autorky podpořit milým komentářem nebo palcem nahoru  :-). 

 

 

TERMÍN:

 

středa 31. října 2018

 

 

VÝHRA:

 

 Vítězku vyberou členky design teamu PG a čeká na ni výhra v podobě 100 Kč poukázky na nákup v e-shopu Paper Garden a sady papírů Magic Fall od Studio Forty.

 

Druhá výherkyně vznikne losováním a obdrží 10% slevu na nákup v Paper Garden.

 

Těšíme se na vaše příspěvky!

Podobné články
VIPETA… Layout jako z komiksu

VIPETA… Layout jako z komiksu

Petra Vicková 15/02/2019
Konečně s tím někdo přišel! Jestli byste rády oživily vaše album nevšedními vzory a nechaly ho odpočinout od kytiček a motýlků, tak musíte vyzkoušet k...
Pokračovat ve čtení ...
PŘEDSTAVUJEME KOLEKCI... Northern Lights

PŘEDSTAVUJEME KOLEKCI... Northern Lights

Michaela Wanke 16/01/2018
Miluju značku 7 Dost Studio, takže když jsem zjistila, že Dianka objednala obě jejich nové kolekce, měla jsem hroznou radost. A ta radost se ještě zvě...
Pokračovat ve čtení ...
PETRA... Černobílé variace pro pány i pro dámy

PETRA... Černobílé variace pro pány i pro dámy

Petra Víšková 22/09/2019
Už jste zaslali svůj příspěvek do naší zářijové soutěže? Pokud jste se k tvoření ještě nedostali nebo vás zatím nepolíbila múza, jistě vám přijde vhod...
Pokračovat ve čtení ...