Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

SVATEBNÍ PŘÁNÍ... S novými výseky od Wycinanka

Zveřejněno Diana Majerová 28/04/2016 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
SVATEBNÍ PŘÁNÍ... S novými výseky od Wycinanka

Dnes pro vás máme opět svatební inspiraci. Protože sezóna nevěst a ženichů už se rozjela, je fajn být o krůček napřed a mít vyrobenou nějakou zásobu přání. Protože svatby, to jsou stále ještě události, na kterých se jako dárek ručně vyrobené přáníčko neztratí. Zvlášť když do něj uděláte kapsičku na finanční dar. Dnes jsem zvolila něžnou inspiraci v barvě lila a úžasným výsekem ptáčků od Wycinanka. 


Pro základ přáníčka jsem vybrala bílou čtvrtku a papíry Celebration 2 od UHK Gallery. Jsou vyšší gramáže a mají úžasné damaškové vzory, které jsou právě na svatební přáníčka špičkové. Jeden jsem vybrala jsko podklad a dále jsem si vystřihla tři proužky. Všem papírům jsem "postaršila" okraje a následně jsem je nalepila 3D pěnovými čtverečky, aby přáníčko vypadalo pěkně plasticky. Pruhy papírů jsem ozdobila samolepicí krajkouPomocí šablon a Big Shotu jsem si vyřízla srdíčko z bílé čtvrtky a nabarvila ho odpovídajícím odstínem Distress Inkoustu (Milled Lavender)

Srdíčko jsem ozdobila samolepicími perličkami a tavicí pistolí připevnila chipboard ptáčků. Tenhle kartonový výsek je podle mě totální svatební pecka a tak trochu hodně parády za celkem málo peněz :-) Rozhodně ho na mých přáníčkách nevidíte naposledy. A pak samozřejmě přišly na řadu růžičky a poupátka. Vybrala jsem odstíny korespondující s pozadím - lila, zelenou, slonovou kost. A přáníčko jsem samozřejmě ozdobila i uvnitř.

A když už jsem byla v tom, vyrobila jsem i zelenou variantu se starorůžovými růžičkami a provázkem.

A teď by mě snad jen zajímalo, které se vám líbí víc? :-)

Krásné tvoření, nejen to svatební!

Dianka