Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

VIPETA...VIDEONÁVOD: Vánoční poznámkové bločky

Zveřejněno Petra Vicková 12/11/2019 ? Komentářů SCRAPBOOKING,VIDEONÁVODY,
VIPETA...VIDEONÁVOD: Vánoční poznámkové bločky

Všimli jste si, kolik vánočních kolekcí se nám letos urodilo v obchůdku? Jedna je hezčí než druhá. A každá se hodí na něco jiného. Já si z té nadílky vybrala kolekci Hello Santa od Galerie Papieru. A říkala jsem si, že z ní udělám buď přáníčka nebo bločky... A co myslíte, že vyhrálo? Dnes mám pro vás videonávod na bločky – jak je vyrobit a zabalit pod stromeček.


 

Kolekce Hello Santa je jedna z těch, u které vlastně nevím, jestli se mi líbí. Má totiž tmavší barvy, než jsem zvyklá. Jak jsem z ní ale začala tvořit, bylo jasné, že je to přesně ta kolekce, ze které vzniknou kouzelné projekty. V mém případě to je 6 magnetických bločků na ledničku, které už mám nachystané jako dárky pod stromeček.

 

Co potřebujete na výrobu bločků?

 

- kolekci papíru (třeba právě Hello Santa od Galerie Papieru)

- jednobarevné ladící papíry

- enamelky

- chipboardy

- magnetickou folii

- poznámkový bloček

- krátkou tužku

- Glossy Accents 

- samolepicí oboustrannou pásku

- 3D pěnová kolečka

 

 

Jaké rozměry papírů si nařežete na jeden bloček?

 

 

A jak bločky vyrobit a potom zabalit? Tak to vám ukážu ve videonávodu. 

 

VIDEONÁVOD:

 

 

 

 

 

 

Tak co, vyrobíte si také pár bločků do zásoby pro sebe nebo jako dárek pod stromeček? Pochlubte se nám v Paper Garden clubu nebo nás označte na Instagramu a přidejte hastagy #papergarden_cz a #tvorimezpapiru.