Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

KREATIVNÍ KIT - Zpátky do školy 09/2016

Zveřejněno Paper Garden 25/08/2016 ? Komentářů SCRAPBOOKING,PROJECT LIFE,
KREATIVNÍ KIT - Zpátky do školy 09/2016

Ahoj všem příznivcům Paper Garden! Máme pro Vás dneska parádní novinku a tou je náš PRVNÍ KREATIVNÍ KIT. Sami už nejsme školou povinní nějaký ten pátek. Alespoň ne tedy klasickou školní docházkou. To nám ale nebránilo vytvořit pro Vás tvořivý balíček pro začátek školního roku, který si tu právě teď v atelieru předáváme z ruky do ruky a je to samé óóóch a áááách. Moc si přejem, aby se líbil i Vám, tak se na něj pojďte se na něj podívat blíž...


 

Tady máte jeho obrázek tak, jak ho uvidíte v našem e-shopu, tedy kompletní přehled toho, co KREATIVNÍ KIT- Zpátky do školy obsahuje:

A pěkně podrobně, abyste věděli, co v kitu dostanete:

Project Life kartičky - ZPÁTKY DO ŠKOLY samozřejmě využijí nejvíc ti, kdo tvoří Project Life. Ale i ti, kteří své album ještě nemají, najdou si v nich to svoje - kartička "Oficiálně prvňáčkem" se může hodit na přáníčko pro babičky, rozvrh hodin zase do penálu... A schválně - nechte svého školáčka si zapsat, kdo ho letos bude vyučovat a s kým sedí nebo zaškrtnout nejoblíbenější předmět. Za rok se ke kartičce můžete vrátit a třeba se společně pobavíte tím, co vše se změnilo...  :-)

CHIPBOARD - ZPÁTKY DO ŠKOLY - nápisy jsme navrhovali speciálně k této kolekci - a když už, tak samozřejmě česky. Budou krásně doplňovat Vaše projekty, ať už se pustíte do PL stránky nebo layoutu.

CHIPBOARD - ZPÁTKY DO ŠKOLY - školní pomůcky pak nemusíte využít jen na začátek školního roku, ale i na jeho konci při poděkování paní učitelce nebo na gratulaci k maturitě či promoci. Nebojíme se, že byste s nimi něco úžasného nevymysleli!

A nakonec třešinka na dortu, a to jsou samolepky do diáře od talentované Lucky alias Fleppi. Perfektně ladí ke kartičkám a ocení je určitě nejen školáci, ale třeba i jejich maminky. 

A to nejlepší na konec je samozřejmě cena :-) Balíček jsme pro vás připravili téměř o 60 Kč levněji než jsou jednotlivé položky :-)

 

Protože máme z kitu ZPÁTKY DO ŠKOLY obrovskou radost, chceme to oslavit i s Vámi. První tři, kteří si objednají kit, dostanou od nás backgroundový chipboard Abeceda jako dáreček! :-)

Kit můžete kupovat TADYA my se těšíme, že Vám udělá stejnou radost jako nám!