Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

DIANKA... Dohnat se o kolo? To teda ne!

Zveřejněno Diana Majerová 17/02/2022 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
DIANKA... Dohnat se o kolo? To teda ne!

...a tak jsem si myslela, že budu celý únor scrapovat. Místo toho na mě padla podivná deka, kterou málem nezachránilo ani sledování olympiády. Nicméně nakonec má největší podíl na mém dalším posunu v cestovním deníku paradoxně velmi neúspěšná štafeta českých biatlonistů. Ta byla v závodě dohnána o kolo a vyloučena. A tak z legrace říkám doma: "To je jak já, už za chvilku budu mít v deníku skluz rok a můžu to zabalit." Jak to dopadlo?


 

Roční skluz, a to mi potvrdí každý, kdo si nějaké to album lepí, to je vážené něco velmi demotivujícího. Je snad horší než skluz dvouletý, tříletý a možná i horší než to, že vaši maturanti stále nemají svá miminkovská alba. Takže jsem věděla, že je to buď-anebo a radši se zvedla, sedla ke stolu a slepila radši rovnou dvě stránky. A hle, dostalo mě to z depky - z té scrapové i z té únorové. Ten scrapbooking je prostě zázrak!

Jako první jsem lepila náš výlet do minizoo v Chuchli. Pokud jste s dětmi nebyli, určitě vyrazte, mají tam třeba hodně vtipného mývala nebo opravdického losa. K tomuhle povedenému výletu mi sedla veselá kolekce Beautiful Life od Studio Forty (mimochodem na tuto značku máme teď do neděle 10 % slevu). Použila jsem papíry i výseky.

 

Nápis jsem nalepila pomocí naší české barevné abecedy a doplnila ho "krasopisem". To byl velký risk, protože to mohlo dopadnout buď hodně dobře nebo hodně blbě. Já jsem nakonec docela spokojená, ale byly to nervy. Taky to tak máte? Horší jsou snad už jen cákance... :-)

S druhou stránkou mi pomohla pravidelná účastnice našich soutěží Péťa Winklerová. Možná si myslíte, že my vás na sítích nesledujeme, ale opak je pravdou. Kdo nějaký ten instagramový účet má a označí nás v příspěvku #tvorimezpapiru nebo #papergarden_cz, toho si ukládáme, abychom ho mohli šmírovat, co krásného zrovna tvoří. A tak jsem si zapamatovala jeden z Péti posledních layoutů, který dokonce zvítězil v soutěži. Podle mě velmi oprávněně!

Pobavilo mě, že layout je datován v podstatě taky skoro rok zpět, a protože jsem chtěla tvořit a né nic moc vymýšlet, liftla neboli "obšlehla" jsem ho s Pétiným svolením téměř 1:1. Rozdíl byl ale hlavně v tom, že jsem ho musela přizpůsobit formátu cestovního deníku, a tak došlo i na řezání fotky. Páv mi to odpustí.

Kolečka jsem vyřezala pomocí vyřezávací šablony Dashing Circles. A pak jsem si k ruce vzala abecedy z kolekce Days of Splendor od Pinkfresh - ta psací vytvořila dominantu celé stránky. Nakonec mi přišlo, že stránka je až moc clean and simple, a tak jsem přemýšlela o těch zmiňovaných cákancích. Nakonec jsem si na ně netroufla a rozhodla se přidat shluky koleček domalované fixou, což mi přišlo jako menší riziko.

 

Hurá, takže jsem v půlce května a pokračuji směle dále. Rozhodně se nenechám dojet o kolo!

 

Jsem ráda, že máme v krámku spoustu nových pěkných kolekcí, se kterými se chystám tvořit. A taky spoléhám na vás, že budete lepit krásné layouty, ze kterých budu moct opisovat. Scrapženy si přece musí pomáhat! :-)

 

S láskou,

Podobné články
MONČA ... GOOD VIBES: Project Life inspirace

MONČA ... GOOD VIBES: Project Life inspirace

Monika Pestrová 13/09/2018
Zdravím vás uprostřed týdne a dnes vám ukáži další svou Project Life stránku, kterou jsem vytvořila ze super kolekce Good Vibes od Studio 40. Je to 25...
Pokračovat ve čtení ...