Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

DIANKA... TNko není nudné, ani v barvách nude

Zveřejněno Diana Majerová 22/09/2021 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
DIANKA... TNko není nudné, ani v barvách nude

Při tvoření mého cestovního deníku mi většinou nejvíc času zabere výběr papírů / kolekce, která ladí k fotkám. Poslední dobou jsem se přistihla, že si v krámku záměrně vybírám méně pestrobarevné kolekce, které mi tenhle problém usnadňují. Hodí se totiž téměř ke všem fotkám - z lesu, z města, jarním, zimním. Takže dnes vám chci ukázat dvě stránky, které barvami příliš nehýří, ale přece nepostrádají šmrnc.


 

 

Možná jste poznaly, že k ruce jsem si  vzala kolekci Journal Stories od Studio Forty. Má takové tlumenější, pastelové odstíny - u některých bychom mohli použít i termín "nude". Ale nudné rozhodně nejsou. Jako předlohu jsem si tentokrát vypůjčila stránku z deníku od mojí kamarádky Jany Bennett, jejíž krásné papírové projekty určitě znáte.

 

První stránka je z našeho lockdownového výletu na Lhotku, kde jsem strávila své první tři roky. Od té doby jsem tam už nikdy nebyla, takže jsem vzala taťku a nechala si ukázat náš panelák, pískoviště, kam jsme chodili i les, kde taťka svého času běhával. Musím říct, že bylo hodně zajímavé si nás tam s rodiči v té dávné předrevoluční době představovat - nepamatuji si samozřejmě vůbec nic, vše znám jen z fotek.

Můj cestovní deník věnuji opravdu hlavně našim výletům a cestám. A proto nesměl chybět náše procházka v Měšicích. Pokud jste z Prahy či přilehlého okolí, určitě vám doporučuju se do Měšic podívat.- nejprve si dejte okruh kolem rybníka, a pak to stočte do zámeckého parku. Nově ho zrevitalizovali, jsou tam krásné cestičky i stromy porostlé břečťanem a nechybí ani úkoly pro děti. Do Měšic dojedete za 30 min i autobusem z Letňan.

Tahle stránka mi dala docela zabrat - levou půlku jsem měla hned, ale ta pravá, ne a ne nějak domyslet, jak poskládat fotku, datum a text. Určitě to znáte! Posouvala jsem papíry asi tak tisíckrát a ani teď nejsem úplně spokojená, ale jednou to prostě skončit muselo... :-) Na nápis jsem použila svou oblíbenou abecedu z mimi-kolekce od naší Monči. Jsem strašně ráda, že ji máme, protože složitě si vystřihávat háčky k anglickým abecedám mě moc nebaví. A tady jsou hned dva! :-D

A co vy? Máte radši barevné kolekce, nebo jste taky přišly na chuť neutrálnějším odstínům?

A dokážou vás stránky někdy pořádně potrápit?

 

Ukažte nám svoje deník a svěřte se třeba v našem Paper Garden Clubu. Nebo na instagramu s hastagem #tvorimezpapiru či #papergarden_cz.

Podobné články
DIANKA... Lunare aneb můj Project Life opět ožil

DIANKA... Lunare aneb můj Project Life opět ožil

Diana Majerová 21/05/2020
Tak já nevím, mám tu vůbec psát, že ač se topím v obchůdku ve scrapovém materiálu, tak zasednout do pracovny je pro mě vlastně svátek? Nemusím, že? Ni...
Pokračovat ve čtení ...