Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

DIANKA... Podzimní PLko z kitu

Zveřejněno Diana Majerová 20/11/2020 ? Komentářů SCRAPBOOKING,PROJECT LIFE,
DIANKA... Podzimní PLko z kitu

Podzim miluju. Nejen proto, že mám narozeniny. Ale nebudu lhát, já fakt ráda dostávám dárečky a užívám si překvapení. K těm letošním mi Monča navíc připravila dárek par excellence - nový kreativní kit, který navrhla pro Paper Garden. Po dlouhé, dlooouhé době, kdy jsme v obchůdku neměly žádný tvořivý balíček, to byla velká událost. A ta chvíle, kdy jsme si materiály odnášely z tiskárny, byla k nezaplacení. Hned jsem si samozřejmě "šlohla" jeden balíček pro sebe a dala si ultimátum - tenhle kit nebude sedět v koutě! Svému slibu jsem dostála a dnes vám ukážu dvě stránky z kitu "Podzimní nálada".


 

Využila jsem toho, že v albu 2018 se zrovna propracovávám k podzimu, a vytiskla si fotky z mého narozeninového týdne. Výběr kartiček nebyl úplně jednoduchý. Hodí se k sobě dokonale, o tom žádná, ale jsou všechny tak krásné, že jsem se úplně bála je použít. Pak mi ale došlo, že to je to nejvíc, co pro ně můžu udělat... (a že si pak za odměnu budu moct pořídit další :D).

 

 

Kromě kartiček jsem použila také samolepky s nápisy. Ty mám moc ráda, zvlášť když ladí! Mým dalším oblíbeným materiálem jsou písmenkové abecedy. Jakýkoliv nápis, který nenajdu v připravených hláškách, si sama slepím. Přiznám se, že samolepkové abecedy jsou něco, na čem fakt ujíždím - nevím, ale je možné, že jsem člověk, který má nejvíc písmenkových samolepek v republice. Je to trochu obsese, možná na to i existuje i nějaký název :D

 

Ale popojedeme. Na ozdobení jsem dál použila arch papírových samolepek. Musím po pravdě uznat, že se mi s nimi nepracuje úplně dobře a asi úplně nedokážu definovat proč. Asi, že jsou tak...placaté? :D Takže jestli to máte podobně, mám pro vás jeden tip:

 

TIP OD DIANKY:

 

"Pokud se vám nepracuje dobře se samolepkami, podlepte je. Jednou, nebo klidně více vrstvami tvrdšího papíru. Vytvoříte si tak v podstatě vlastní chipboardy a možná jim přijdete mnohem víc na chuť."

 

 

V krámku jsem našla ještě nějaké podzimní chipboardy ze starších kolekcí a přilepila je tu a tam pomocí lepidla Glossy Accents.

 

Nakonec došlo i na průhledné samolepky z kitu, i přesto, že jsem si nejprve myslela, že je nebude kam nalepit. Překvapilo mě, že vyniknou i na vzorované kartičce! Dvoustránku jsem nakonec poslala holkám ke schválení a shodly jsme se, že by to ještě něco chtělo. A byla to Míša, která přišla s dalším tipem. Nebo pravidlem scrapu? :D

 

TIP OD MÍŠI:

 

"Když nevíš, kudy kam, dej tam enamelky."

Musím přiznat, že i když stránka vznikala po částech hned několik večerů, tvoření jsem si fakt užila. Nejen proto, že s kitem to šlo skvěle, ale proto, že v téhle pitomé době je papír fakt záchranou, aby se z toho jeden nezbláznil.

 

Jsou ale i dobré zprávy a já tu pro vás jednu mám. Už po víkendu se můžete těšit na nový kit! Sledujte nás na Facebooku a nic vám neunikne.

 

Pokud jste s podzimním kitem také tvořily, ukažte nám to třeba v našem Paper Garden Clubu, nebo na instagramu. Stačí přidat #papergarden_cz nebo #tvorimezpapiru a my už si vás najdeme.

 

S láskou, Dianka