Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

ERIKA... Pošta do nebe v rámečku

Zveřejněno Erika Majgotová 17/09/2019 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
ERIKA... Pošta do nebe v rámečku

Víte, co je speciální přání? Závazek, důvěra, snaha splnit očekávání snad víc než kdy jindy. Speciální přání na jeden dopis do nebe jsem měla tu čest tvořit v posledních dnech. Vybrala jsem si pro něj kolekci Lovely Princess od Craft O'Clock. A ačkoliv mám na fotografiích malého chlapečka, veřte mi, že se nemusíte držet názvu kolekcí, když se vám papíry pro váš projekt líbí. Ten můj je v rámečku a zvu vás k nakouknutí.


 

Já hledala papíry, které budou plné lásky a budou ladit k fotografiím, které jsem na projekt dostala, a to mi kolekce splnila na jedničku. I když jde o psaní do nebe, neznamená to, že nebude ve veselých barvách. A jak to psaní do nebe vypadá? Jde vlastně o layout v menším provedení vložený do černého dřevěného rámu. Jelikož je hluboký, mohla jsem mít projekt 3D, což bylo mým záměrem.

 

Z kolekce jsem si nastříhala květinové úvazky, a protože jsem se rozhodla mít fotografie v linii, chtěla jsem i květy mít v liniích. A aby to bylo to pravé psaní, za stránku s textem jsem vložila přímo pohlednici, která je součástí kolekce. Najdete v ní hned tři pohlednice. Text jsem vymyslela dle zadání a snad jsem našla správná slova.

Na layoutu samozřejmě nesmí chybět kytičky. Drobné kvítky, růže i jabloňový květ jsem ladila k fotografiím, a jelikož na něm nemáme smutné barvy, doplnila jsem vše epoxidovými samolepkami Kids'fun od ScrapBerrys's. Láskou prošpikované jsou i chipboardy mráčků se srdíčkem od Baby World. Jeden z nich tak také našel místo na layoutu.  

Kdo mě ale potrápil, byl andílek, který na projektu měl být. Nechtěla jsem použít razítko, protože rámeček bude venku, a nevím, zda by inkoust vydržel takovou zátěž. Nakonec jsem tak zvolila sádrovou dekoraci. 

Pod andílka jsem přidala oblíbenou mašličku z bílého provázku, na který jsem uvázala kovovou ozdobu ve tvaru srdíčka. Z provázku jsme také upletla malý copánek a dodekorovala s ním pravou horní část layoutu. 

Už jste tvořili rámeček? Pochlubte se nám s ním v naší Fb skupině Paper Garden nebo na Instagramu s hastagem #tvorimezpapiru a #papergarden_cz. My  se budeme moc těšit ♥

 

 

Použitý materiál:

 

SADA SCRAPBOOK PAPÍRŮ LOVELY PRINCESS 12 X 12

 

SAMOLEPKY - KIDS'FUN - epoxidové

 

Jabloňové kvítky

 

Růže tyrkysová světlá 15 mm

 

Kvítky

 

Chipboard Baby World - Mraky

 

Provázek bílý

 

Kovové ozdoby a přívěšky

 

 

 

Podobné články
MÍŠA... Layout Modrá je dobrá

MÍŠA... Layout Modrá je dobrá

Michaela Wanke 30/03/2021
Když jsem v obcůdku viděla kolekci Lovely when you smile od Craft O´Clock, věděla jsem naprosto přesně jakou fotku chci scrapovat na layout. Jednalo s...
Pokračovat ve čtení ...