Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

HOST V PAPER GARDEN... Ája a její milníkové kartičky

Zveřejněno Paper Garden 13/02/2019 ? Komentářů SCRAPBOOKING,HOST PAPER GARDEN,
HOST V PAPER GARDEN... Ája a její milníkové kartičky

Krásný den milé scrapařky, případně zdravím i pány scrapaře. Je mi ctí, že Vám mohu, zde na blogu Paper Garden, ukázat Těhotenské milníkové kartičky, které jsem vyráběla pro kamarádku. Doufám, že se Vám budou líbit a třeba se inspirujete na dárek pro těhotnou kamarádku. 


Kartičky jsou lehce prostorové a v počtu 27 kusů nabyly na objemu, proto jsem se rozhodla je dát do krabičky, aby byly alespoň trochu chráněné. Krabička je udělaná pomocí Punch Board od firmy We R Memory Keepers. Byl potřeba papír 11 x 11 palců, seřízla jsem papír 06 z kolekce Cute & Co.. Aby obálka držela zavřená, použila jsem suchý zip. Klopu ozdobí výseky z Big Shotu a vystřižený dáreček z papíru z kolekce Cute & Co. ze sady 6x6.

Hlavními milníkovými kartičky jsou ty s číslem týdne. Moje začínají až od 16. týdne, protože v tomto týdnu se kamarádka nacházela, když jsem jí kartičky předávala, ale počátek můžete uzpůsobit dané těhulce. Všechny jsem dělala ve stejném duchu, jen měnila barvy a vystřižené výseky. Číslo je ve výseku z Big Shotu a shluk ozdob je buďto opět z papíru z kolekce Cute & Co. nebo z proužků, které mi několikrát přišly jako dáreček s objednávkou z Paper Garden (tudíž jsou samostatně neprodejné). Dlouho mi trvalo, než mi došlo, k čemu tyto proužky s různými kytičkami slouží, ale všechny jsem poctivě schovávala. A teď se hodily!

Text na všech kartičkách je psaný ručně pomocí brush fixu a vystínovaný díky Pen 68 od Stabila, tenký černý text je klasický grafický fix od Tombow. Na kartičkách je různý text, který se týká těhotenství a opět shluky výseku z BS a vystřižených kytiček a lístečků. 

Některé z výseků jsou podlepené 3D lepicí páskou. Papíry použité na podklad jsou mix různých druhů, které mi zůstaly doma. Snažila jsem se o neutrální nádech. Pár jich je z kolekce Violet Silence – BASIC od Lemoncraft, ten s notami je Yuletide – SUGARPLUM od 7 Dots Studio a zbytek jednobarevný šedivý a béžový. Všechny kartičky jsou podlepené bílou čtvrtkou a mají rozměr 10 x 15cm. 

 

Děkuji za přečtení a zeptám se, dáváte těhulkám papírové dárky? 

 

Ája alias QueenArt