Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

HOST V PAPER GARDEN... VIDEO: Zuzka Ševčíková a album z kolekce Soulmate

Zveřejněno Paper Garden 06/02/2020 ? Komentářů HOST PAPER GARDEN,
HOST V PAPER GARDEN... VIDEO: Zuzka Ševčíková a album z kolekce Soulmate

Ráda bych vám představila album z kolekce papírů Soulmate od Piątek Trzynastego. Když mi Dianka vybrala tuto sadu, prvotní pocit nadšení se po bližším seznámení změnil na pocit zděšení. A časem jsem propadla lehké tvůrčí depresi… Je to krásná sada, netradiční, jiná, barevně zajímavá, ale těžší na kombinaci a sladění ve větším projektu. Ale nebojte, nakonecj sem se s papíry domluvila a vzniklo, myslím si, zajímavé dílo. 


 

Album jsem vyráběla od základu. Karton jsem potáhla vatelínem a na přebal použila kombinaci látky a papíru. Doplnila jsem o mosazné rožky a dozdobila vzorovaným papírem a úžasnými můrami

Zvolila jsem rozměr alba 16x21 cm. Použila jsem na něj papíry ze sady 12x12 a 6x8, které jsem tímto mohla použit celé bez řezání, a také girlandu (bannery) ze stejné sady. Do alba jsem udělala pár odklápěček a interaktivních částí, ale vše decentně ve stylu sady. Obsahuje také dvě větší kapsy mezi listy pro zasunutí fotografií. Uvidíte ve videu na konci článku.

Moc se mi v sadě líbily zvířecí motivy, které jsem použila na několika místech. A samozřejmě květiny. 

Snažila jsem se využít co nejvíce vzorů, ale tak aby spolu ladily. Nepoužila jsem ale „parketový“ vzor, což mi bylo trošku líto. Tak jsemz něj udělala alespoň přání s pracovním názvem „Můry na plese“. 

Musím přiznat, že se mi z této sady netvořilo vše úplně jednoduše a samo. Nad některými kombinacemi jsem seděla dlouho, pořád přikládala,odkládala, přidávala, ubírala… však to znáte. Byla to zkrátka pořádná výzva! Tak doufám, že se vám bude líbit.

 

A co vy? Také jste měly někdy takovou výzvu?

 

Zuzka Ševčíková

 

 

 

PS: Zuzi, moc děkujeme a jsme nadšené, jak jsi se s naší výzvou poprala. Album se moc povedlo. Celé album si se Zuzkou prolistujte ve videu níže.

 

 

 

VIDEOPROHLÍDKA: