Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

HOST V PAPER GARDEN... Zuzana Ševčíková

Zveřejněno Paper Garden 18/03/2019 ? Komentářů SCRAPBOOKING,HOST PAPER GARDEN,
HOST V PAPER GARDEN... Zuzana Ševčíková

Krásný den všem tvořivým duším. Když mě Dianka pozvala jako březnového hosta na blogu Paper Garden, dala mi tím úžasný dárek k narozeninám. Jmenuji se Zuzka Ševčíková, jinak také Tutka, mám 18ti měsíční dcerku Rozárku a než začne léto, přivítáme doma další princeznu. Miluji přírodu, ze které čerpám energii a inspiraci. S manželem bydlíme na vesnici v rodinném domě s velkou zahradou, máme psa a koně.


Od malička jsem ráda něco tvořila a vyráběla. Byly to hlavně dárečky pro rodinu nebo dekorace. Ke scrapbookingu mě přivedla kamarádka před několika lety, za což ji patří velký dík. Bylo to pro mě něco úplně nového a neprozkoumaného. 

 

Vyrábím hlavně přání, alba, visačky apod. Mé projekty jsou možná trochu jednodušší a hodně vyplývají z mé momentální nálady – někdy něžné kytičkové, někdy spíš strohé bez jediného květu... :-) 

 

Než budou mít mé ratolesti větší nároky na prostor, mám svůj úžasný tvořící koutek. 

Poslední dobou mě uchvátil foamiran. Je to skvělý materiál, ze kterého lze vyrobit květ jakéhokoli tvaru, velikosti a barvy. A to mě baví. Zkouším jak malé kytičky na přání, tak i větší pro další použití jako dekorace do interiéru.

Tvary okvětních lístků a listů vystřihuji ručně. K jejich obarvení a stínování používám olejové pastely Gallery a pro výraznější rozdíly akrylovou barvu.

Jelikož už mé oblíbené jaro klepe na dveře a vše se začíná probouzet a úžasně kvést, je to znát i na mém tvoření. Chystáme se na malé rodinné focení, tak jsem se rozhodla, připravit nám holkám něco pěkného.

Přemýšlela jsem nad barevným laděním a nakonec jsem se rozhodla pro pestrost. A to jak barevnou, tak i velikostí a druhy květů. Příprava byla docela náročná – vše nastříhat, nabarvit, „našmudlat“, slepit jednotlivé květy...

Ty jsem pak nalepila na drátek, aby byl věneček délkově nastavitelný. Vše jsem doplnila modrými pestíky, bílými a červenými ratolestmi. Drátek jsem nakonec zabalila do růžové Shabby chic stuhy.

Doufám, že jsem Vás svým rozkvetlým tvořením inspirovala a pokud někdo váhal, zda se do práce s foamiranem pustit, nyní už nemá žádné pochyby a pustí se do toho. Vždyť on nabízí tolik možností…

 

Jsem moc ráda, že jste si udělali chvilku volno a nakoukli do mého tvořivého světa. Přeji Vám spoustu inspirace a nápadů a hlavně času na realizaci Vašich projektů!

 

Mějte se krásně! 

 

Vaše Tutka

Podobné články
LUCKA GNOJKOVÁ... Vánoční přání s hvězdami z foamiranu

LUCKA GNOJKOVÁ... Vánoční přání s hvězdami z foamiranu

Paper Garden 05/12/2017
Taky se Vám někdy zdá, že Vánoce ještě neskončily a už začínají nové? Mě tedy ano. Vánoční nálada v mé pracovně je totiž celoroční - jen se mění množs...
Pokračovat ve čtení ...
MIA... Foamiran a lesní víla

MIA... Foamiran a lesní víla

Mia Kožejová 17/05/2018
Po poslednom nákupe v našej záhradke som sa už nevedela dočkať tvorenia. Okrem množstva fajnových kúskov som si doplnila aj zásoby foamiranu, hlavne b...
Pokračovat ve čtení ...