Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

HOST V PAPER GARDEN... Pavlína Bílá

Zveřejněno Paper Garden 20/10/2020 ? Komentářů HOST PAPER GARDEN,
HOST V PAPER GARDEN... Pavlína Bílá

 

Ke scrapbookingu jsem se dostala v podstatě náhodou. Před 2 lety mi kamarádka Dianka nabídla brigádu v Paper Garden, a tak jsem začala pomáhat s naskladňováním eshopu a později i s balením objednávek přímo v krámku. Od malička jsem milovala návštěvy papírnictví, vůni papírových bločků a akrylu, vždycky jsem něco vyráběla, kreslila, šila... a tak mi asi uvěříte, že v Paper Garden jsem byla ve svém živlu. :-) Nějakou dobu jsem odolávala, ale zanedlouho se mnou domů z práce odešly i nějaké ty scrapbookové papíry, vystřihovánky, papírové růže a chipboardy. To jsou materiály, z nichž tvořím nejraději.


 

Letos na podzim mě již při naskladňování okouzlila kolekce Fall Festival od Mintay. Mám moc ráda kombinaci bordó a (staro)růžové. A protože má moje maminka v říjnu narozeniny, hned se mi v hlavě zrodil nápad na dárek – podzimní exploding box s překvapením.

Kromě papírů Fall Festival jsem sáhla také po Wooden Colors 02 a 03 od Moda Scrap, protože dřevěná strana skvěle ladí se zmíněnou podzimní kolekcí. Papíry Wooden Colors mi posloužily na vnější strany exploding boxu. Ty jsem již dále nijak nezdobila, protože krabičce dominuje poměrně pestré víčko s různobarevnými růžemi a chipboardem „všechno nejlepší“.

Na vnitřek krabičky jsem použila výstřižky z kartičkového papíru Fall Festival 06. Rozhodla jsem se využít původní „kraft“ barvy exploding boxu a některá místa jsem ponechala holá. Použité růže, lístečky, přírodní krajková stuha a chipboardy krabičce dodávají na útulnosti a podzimní atmosféře. V boxu je jedna kapsa, do které jsem zasunula kartičku s narozeninovým přáním na druhé straně.

Nejvýraznějším elementem exploding boxu je nepochybně kartonová bedýnka uprostřed. Její vnitřek je naplněn černým pěnovým polštářkem se zářezy, do kterého lze uložit šperky. Vznikne tak originální narozeninový dárek, který jistě potěší nejednu ženu. 

 

 

Použitý materiál:

 

základ exploding boxu

scrapbookový papír Wooden Colors 02 (Moda Scrap)

scrapbookový papír Wooden Colors 03 (Moda Scrap)

sada scrapbookových papírů Fall Festival (Mintay)

chipboard Všechno nejlepší

chipboard Love life

chipboard Bedýnka mini

růže

krajka

přívěšek

 

 

Podobné články
ERIKA... Čas dárkových karet

ERIKA... Čas dárkových karet

Erika Majgotová 29/09/2022
Přiznám se, že mám ráda osobní dárky a ty, které opravdu vyvolají jiskřičky v očích. Nejsem proto úplně milovník dárkových karet a poukazů. Když ale v...
Pokračovat ve čtení ...