Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

PETRA... Hvězdný layout

Zveřejněno Petra Víšková 10/09/2019 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
PETRA... Hvězdný layout

Opět po dlouhé době jsem měla chuť se tak trochu umazat od barev a pustit se do většího formátu než je přání k narozeninám. Navíc se nám v obchůdku objevila kolekce Under the Stars od 13 @rts, ze které jsem si vlastně ani nedovedla představit nic jiného než magický layout plný třpytivých hvězd. Pokud vás tedy láká pohled na noční rozzářenou oblohu, nechte se inspirovat dnešním  hvězdným layoutem.


 

Základ layoutu tvoří dvě vrstvy papírů, které se překrývají a tvoří krásný kontrast. Na každém z nich jsou přes šablonu nanesené zlatou akrylovou barvou hvězdy. Na svrchním papíře jsem je ještě embosovala zlatým embosovacím práškem.  

Ústředním motivem layoutu jsou fotografie mých spících princezen, které už dlouho čekaly vytištěné na hromádce ke zpracování a konečně nadešla jejich velká chvíle. Fotografie jsem zastřihla do kruhu, aby pasovaly do výřezu hvězd, který jsem také embosovala zlatým práškem. Poté jsem layout zdobila vystříhanými květy, chipboardy, papírovými výseky mraků, krajkami a nápisy. Květy jsem nakonec kolorovala alkoholovými fixy, aby lépe ladily k fotografiím.

 

Výsledný layout je krásně kontrastní jako zářivé hvězdy na temné noční obloze a tak trochu tajemný jako sny, které se zrovna holkám pod hvězdami zdají.  

 

 

A co vy ... necháte rozehrát svou fantazii s magickými motivy hvězd kolekce Under the Stars? Pokud ano, budeme se těšit na vaše projekty v našem Paper Garden klubu nebo na Instagramu s hastagem #tvorimezpapiru a #papergarden_cz.

 

 

 

Použitý materiál:

 

kolekce papírů Under the Stars (13@rts)

 

papírové výseky Under the Stars (13@rts)

 

chipboardy - nápisy Under the Stars (13@rts)

 

chipboardy - lapač snů

 

chipboardy - Aqua Flora (13@rts)

 

šablona

 

černé gesso

 

akrylová barva

 

embosovací prášek

 

krajka

 

alkoholové fixy

 

vyřezávací šablony