Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

Narozeninový kvíz: Znáš Paper Garden?

Zveřejněno Paper Garden 13/04/2019 ? Komentářů SOUTEŽE,
Narozeninový kvíz: Znáš Paper Garden?

Za tři roky se toho v Paper Garden hodně změnilo - z obýváku jsme se přesunuli do výdejny, rozrostl a proměnil se náš design team, objevili jsme pro vás jako první spoustu úžasných značek. A vy nás můžete sledovat na blogu, Facebooku i Instagramu.  Ale znáte nás opravdu tak, dobře, jak si myslíte? Otestujte si své znalosti v narozeninovém kvízu! Připravili jsme pro vás 8 zapeklitých otázek na jejichž konci čeká na toho nejlepšího odměna v podobě nejnovější papírové kolekce. 


 

 

Narozeninový kvíz: Znáš Paper Garden?

 

Otázka č.1

Vloni se náš Design Team rozrostl o nové tváře, které vás inspirují svými úžasnými projekty a videonávody. Jak se jmenují designerky, které v září loňského roku obohatily náš blog?

 

A) Miluška, Petra, Iveta

B) Petra, Markéta, Pavla

C) Petra, Miluška, Vipeta

 

Otázka č. 2 

Milujeme Instagram. Je to skvělé místo pro sdílení vší té estetické papírové nádhery, která se na světě vytvořila. I my máme na instagramu svůj profil @papergarden_cz. Pod jakými hastagy můžete sdílet svoje výtvory s naším materiálem, abychom je v moři projektů našli a mohli pochválit?

 

A) #nesnasimpapir #tvorenijenuda

B) #tvorimezpapiru #papergarden_cz

C) #nazdarekkasparek #odloznuzkyapojdvarit

 

Otázka č. 3

Nejsme žádná esoterická banda, ale to, že má v design teamu jasnou převahu jedno znamení z horoskopu prostě nemůže být náhoda! Vzpomenete si, které znamení to je? Nápovědu najdete v představovacích článcích na našem blogu.

 

A) býk

B) štír

C) vodnář

 

Otázka č. 4

Jednou z velkých změn, která se udála v loňském roce, bylo přidání nového typu dopravy. Jakého skvělého dopravce si u nás můžete nově zvolit?

 

A) Zásilkovna

B) dron

C) poštovní holub

 

Otázka č. 5

Kromě blogu má Paper Garden také skvělý YouTube kanál, na který pravidelně přidáváme kreativní návody. Spočítáte, kolik videí jsme již letos zveřejnili (od 1. 1. 2019)? A až se dopočítáte, nezapomeňte nás na YouTube začít sledovat! ;-)

 

A) 12

B) 25

C) 3, vy lenoši!

 

Otázka č. 6

V loňském roce jsme pro vás jako první objevili několik NOVÝCH skvělých značek, které vyrábí papírové nádhernosti. Víte, které značky to byly?

 

A) Koh-i-Noor, Brněnské papírny

B) UHK Gallery, Galeria Papieru

C) Mintay Papers, Studio Forty

 

Otázka č. 7

Víte, že si u nás můžete zboží závazně rezervovat a následně si ho nechat poslat společně s jinou objednávkou v jednom balíčku? A věděli byste také, jak dlouho vám u nás zboží v rezervaci podržíme?

 

A) 24 hod

B) 30 dní

C) 3 roky

 

Otázka č. 8

Snem každé z nás v nějakou část naší scrapové kariéry bylo se scrapbookingem živit. Inu, je to řehole a lidé si teprve zvykají ohodnotit ručně dělané výrobky odpovídající odměnou. Scrapbooking pro nás tedy zůstává stále koníčkem (i když je to často spíš pořádný kůň) a my stále máme svá civilní povolání (s pauzou na miminka, samozřejmě). Dokážete je k jednotlivým členkám DT jejich profesi správně přiřadit?

 

A) Erika

B) Monča

C) Petra

D) Míša

E) Miluška

F) Vipeta

G) Dianka

 

1) účetní

2) pojišťovací poradce

3) farmaceutická technoložka

4) vychovatelka

5) inspektorka dohledu nad finančním trhem

6) lektorka anglického jazyka

7) referentka obchodu 

 

 

PRAVIDLA SOUTĚŽE

 

Odpovědi nám pošli na info@papergarden.cz do nedělní půlnoci (14. 4.).

 

Ze správných odpovědí vylosujeme v pondělí (15.4.) výherkyni, která obdrží nejvíc nejnovější kolekci Puffy Fluffy - holčičí nebo klučičí podle přání.

 

 

 

Držíme palce a přejem hodně zábavy při luštění!