Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MILUŠKA... VIDEONÁVOD: Dárková visačka s pomněnkami

Zveřejněno Miluše Lindovská 18/06/2019 ? Komentářů SCRAPBOOKING,VIDEONÁVODY,
MILUŠKA... VIDEONÁVOD: Dárková visačka s pomněnkami

Každému z nás dělá radost, když může někoho obdarovat. Během roku máme několik takových příležitostí. Jako pozornost ke každému dárku můžete přidat vlastnoručně vyrobenou visačku a proto jich není nikdy dost. Dnes vám ukážu výrobu jedné takové visačky z kolekce Navy Romance od Laserowe Love.


 

Nejprve jsem si obkreslila obrys kartonové visačky na scrapbookový papír, ten jsem pak vystřihla a  na karton jsem jej přilepila. 

Ze zbytku scrapbookového papíru jsem vystřihla motiv kytičky a z přiložených proužků ještě další pomněnky a motýla.

Na výřezy od stejné značky jsem nejprve nanesla silné lepidlo a po chvilce jsem aplikovala zlaté kovové plátky. Tyto výřezy jsem pak nalepila na visačku.

Pokračovala jsem přilepením sisalu, kousku gázy a vystřiženou kytičkou. Dále jsem přilepila zbylé výstřižky a nahoru jsem jsem naaranžovala kytičku z papírových kytek, kterých v obchůdku Paper Garden najdete hromadu.

Nakonec jsem připevnila šňůrku a nápis "be positive"

 

VIDEONÁVOD:

 

 

Použitý materiál:

 

papír z kolekce Navy Romance

 

kartonová visačka

 

sisal

 

kousek gázy

 

3D lepící čtverečky

 

kytičky

 

chipboardy

 

kovové plátky a speciální lepidlo

 

samolepky s textem

 

provázek

 

---

A co vy? Děláte často visačky? Pochlubte se nejen s visačkami na Instagramu a označte nás #papergarden_cz nebo #tvorimzpapiru.

 

Těšíme se!

Podobné články
HOST V PAPER GARDEN... Petra Vicková

HOST V PAPER GARDEN... Petra Vicková

Paper Garden 28/05/2018
Krásný den všem milovnicím papírových kytiček! Dnes mám tu čest být květnovým hostem na blogu Paper Garden a ukázat tvám něco málo z mojí papírové tvo...
Pokračovat ve čtení ...
LUCIA... Osvieženie stále po ruke

LUCIA... Osvieženie stále po ruke

Lucia Pospíšilová 19/09/2023
Koniec leta sa u mňa tradične spája s tvorbou diára na ďalší rok. Tentokrát bola voľba jasná. Vybrala som si sviežu letnú sadu Fresh Lemonade  od moje...
Pokračovat ve čtení ...