Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MÍŠA... CHALLENGE INSPIRACE: Album New Moon

Zveřejněno Michaela Wanke 14/02/2019 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
MÍŠA... CHALLENGE INSPIRACE: Album New Moon

Tento měsíc máme v Paper Garden opět měsíční soutěž, jejíž zadání vymyslela Dianka a kterou stojí za to si vyzkoušet. Téma "noční obloha" se rozhodně hodí, protože máme v obchůdku novou úžasnou kolekci New Moon od Piatek13. Mně se tato kolekce ohromně líbí, a tak jsem neváhala a vytvořila jedno album, které vám může být inspirací. Doufám tedy, že po přečtení článku sednete do pracovního koutku a pošlete nám svůj příspěvek.


Po hodně dlouhé době jsem si užívala mixedmedia tvorbu. Musím se vám přiznat... Jako vodnářka mám ráda změnu, nevydržím dlouho u jednoho stylu. Ale mixedmedia mám hluboko pod kůží a cítila jsem, že k tomuto projektu jsou to pravé.

Celé album jsem vyráběla sama. Inspirací mi byla francouzská scrapbookařka Celma. Určitě doporučuji mrknout na její youtube kanál, který je zdrojem spousty inspirace na výrobu různých typů albumů a deníků. Já jsem tedy dělala i základ alba sama, podle jednoho z jejích videí. Kartonové desky jsou potažené modrým knihařským plátnem a následně ozdobené.

Jako první jsem na desky nanesla vrstvu černého gessa, na které jsem umístila gázu. Po zaschnutí gessa jsem vytáhla modrou a stříbrnou voskovou pastu. Na podklad jsem taky přilepila drobné průhledné perličky. Určitě doporučuji používat lepidla, která po zaschnutí zprůhlední :)

Při sledování Survivor (Kdo přežije) jsem vystřihovala všechny ozdoby z papíru 07, který obsahuje květiny, broučky a měsíc. To jsou také hlavní témata celé kolekce. Vystříhané obrázky jsem navršila na dva proužky papírů z kolekce a začala jsem všechno přilepovat k sobě. Nezapomněla jsem ani na podmínku challenge - bannery neboli vlaječky. Na dva z nich jsem umístila nápisy z kolekce.

Dovnitř jsem vyrobila pár listů z kolekce, které jsem potom přivázala doprostřed bločku. Nechala jsem vazbu odkrytou, přijde mi, že to dodává celému albu šmrnc. Vnitřní listy jsou odklápěcí, případně mají vnitřní kapsičky.

Doufám, že jsem vás aspoň trochu inspirovala a zapojíte se do naší výzvy. Nezapomeňte, téma je Noční obloha a podmínkou je na projekt umístit banner - vlaječku. Celé zadání soutěže, termín i hlavní výhru najdete TADY.

Podobné články
HOST V PAPER GARDEN... Líba Rauchová: Srdíčkové minialbum s kapsičkami

HOST V PAPER GARDEN... Líba Rauchová: Srdíčkové minialbum s kapsičkami

Paper Garden 01/02/2022
Jednou z dalších pravidelných účastnic našich soutěží je Líba Rauchová. Její projekty jsou vždy krásné a dotažené do poslední ozdůbky, a tak jsme ji (...
Pokračovat ve čtení ...
VIPETA… December Daily - to nejkouzelnější album v roce

VIPETA… December Daily - to nejkouzelnější album v roce

Petra Vicková 28/11/2018
December Daily neboli adventní album je hřejivou vzpomínkou na ten nejkrásnější čas v roce, tedy na advent a Vánoce. Je to skvělý způsob, jak si den p...
Pokračovat ve čtení ...
MÍŠA... VIDEONÁVOD: Pánský mixed media layout

MÍŠA... VIDEONÁVOD: Pánský mixed media layout

Michaela Wanke 11/02/2021
Znáte ten pocit, když se nedaří a chcete se na všechno vykašlat? Pak si řeknete, že to zkusíte znovu, opět se to pokazí, pak znovu a znovu... No tak a...
Pokračovat ve čtení ...