Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MÍŠA...Videotutorial: Layout Beautiful memories

Zveřejněno Michaela Wanke 13/03/2017 ? Komentářů VIDEONÁVODY,
MÍŠA...Videotutorial: Layout Beautiful memories

Doufám, že už jste viděli náš nádherný nový kit! Musím přiznat, že jsem ho viděla o něco dřív než vy - to je totiž tak, když jste členkou design teamu. Už od začátku tak bylo jasné, že krásně svěží barvy zelené a modré jsem nemohla nechat bez povšimnutí. A tak vznikl layout Beautiful memories....a k němu i video.


Daří se mi držet svého předsevzetí a tvořit více scrapbookových stránek, za minulý víkend jsem stihla dokonce 4, z toho jedno video pro Vás s touto stránkou :)

Použila jsem pouze věci z jarního kitu, navíc jsem přidala jenom svoje mixedmedia pomůcky - čiré gesso, bílé gesso, texturovací pastu, šablonu, ecoline barvičky, mikroperle a razítka na pozadí.

Nebudu Vám zdlouhavě popisovat postup, myslím si, že to video udělá za mě. A tak si udělejte kafíčko, pohodlně se posaďte a podívejte se na můj proces tvorby.