Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MÍŠA... Zamilované ATC kartičky

Zveřejněno Michaela Wanke 29/01/2019 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
MÍŠA... Zamilované ATC kartičky

Můj dnešní článek je trošku jiný. Na svůj projekt jsem totiž nepoužila ani jeden kousek scrapbookového papíru :) Zajímá vás, co jsem tedy pro vás nachystala? Pojďte se se mnou podívat na moje Zamilované ATC kartičky.


 

Když jsem s Diankou vybalovala jednu z krabic s novými produkty, padla mi do oka nádherná razítka od Scrapberry´s. A hnedka jsem věděla, že s nimi budu chtít udělat nějaký projekt. Pořád jsem přemýšlela na jaké přáníčko je použiji, ale pak jsem si řekla, že by byla škoda udělat jen jedno přání, takže jsem rovnou vyrobila celou valentýnskou sérii ATC kartiček. Pro ty, kdo neví, co jsou ATC kartičky, tak je zde můj minulý článek.

Použila jsem razítka Happy Childhood, Over The Rainbow, a z razítka Boats&Ballons jsem si vypůjčila srdíčkový balonek.

 

Všechny kartičky jsem vybarvovala pomocí Copic markerů, ale můžete použít jakékoliv barvičky, se kterými rádi pracujete. Věřte mi, že tahle razítka budou vypadat krásně vždycky :) Ale musím se přiznat, že zrovna to vybarvování, byla část, která mi zabrala nejvíce času. Vybrat barvičky, rozhodnout se, sladit je k sobě :)

Na každou kartičku jsem doplnila jiný nápis. Vybírala jsem si z kolekce písmenek a nápisů od My Mind´s Eye - konkrétně z červené a modré sady. Kartičky jsem nakonec dozdobila pomocí enamelkových vzorů, nejen teček, ale i srdíčka, závorky, trojúhelníčky. A jako poslední tečku jsem vyplnila srdíčka Glossy accentem, aby se krásně leskla.

 

A jak jste na tom vy a razítka? Používáte? Vybarvujete? Pochlubte se v naší Facebookové skupině.