Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MÍŠA... Zamilované leporelo

Zveřejněno Michaela Wanke 22/02/2019 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
MÍŠA... Zamilované leporelo

Musím se přiznat... Snad žádná jiná kolekce mě nepobavila tak, jako Love llama od Laserowe love. No řekněte, zamilované a roztomilé lamy, kaktusy, květinové věnce a růžičky. Tohle je prostě ta správná kolekce letošního února. 


 

Já jsem se rozhodla udělat roztomilé leporelo, které mi prostě k téhle kolekci sedělo. Základ jsem udělala z růžového papíru, který jsem polepila světle zelenkavým papírem, a stuhu jsem použila ve stejné barvě. Potom už jsem si nařezala všechny papíry na potřebnou velikost. Kolekce je opravdu nádherně sladěná, takže se papíry krásně kombinovaly.

Na přední stranu jsem použila kromě papírů a vystříhaných růžiček, lamy a kaktusů také chipboardy kaktusů z kolekce, které jsem nabarvila Zig fixami.

Vnitřní listy jsem už jenom drobně dozdobila pomocí visaček a vystříhaných obrázků. Sada obsahuje dva papíry, ze kterých se dají vystřihovat obrázky - jedná se o papír 02 a 06. Kolekce má také 3 pásky s visačkami a na druhé straně jsou lístečky také na vystřihování.

Co vy a Love llama? Už jste z kolekce něco vytvořili? Pochlubte se v naší scrapbookové skupině na Facebooku. Budeme se těšit na vaše příspěvky.

Podobné články
MÍŠA... Plním předsevzetí aneb nový formát scrapalba

MÍŠA... Plním předsevzetí aneb nový formát scrapalba

Michaela Wanke 31/01/2022
Jak jsem si slíbila v novoročním předsevzetí, tak plním. Nový formát ročních deníků, který bude i nebude tak trochu v mém mixedmedia stylu. Nechci do ...
Pokračovat ve čtení ...