Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MONČA... Pozvánky na klučičí oslavu jak vymalované

Zveřejněno Monika Pestrová 16/05/2019 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
MONČA... Pozvánky na klučičí oslavu jak vymalované

Od té doby, co začal Marťa chodit do školy, nás neminula milá "povinnost" uspořádat každoročně oslavu jeho narozenin pro pár kamarádů ze školy. Vždycky se na kamarády moc těší a hlavně se těší na dárečky. A tak když jsem viděla, že v novinkových kolekcích se objevila Happy Birthday od Piatek Trzynastego, zaradovala jsem se, protože jsem hned věděla, že to bude ta pravá kolekce pro přípravu narozeninových pozvánek. A tak se podívejte, jak to dopadlo.


 

Základ pozvánek tvoří proužek z bílé scrapbookové čtvrtky o velikosti 12" x 4", který jsem narýhovala ve vzdálenosti vždy 3" od každého kraje. Vznikl mi tak rozevírací základ na pozvánky, který pak stačilo jen polepit papíry a ozdobit.

Na polepení jednotlivých stran pozvánek jsem použila scrapbookové papíry Happy Birthday 6 x 6 a vystačila mi na to polovina sady. Ke zdobení jsem pak použila vystřižené motivy z papíru Happy Birthday - 07, visačky a samolepky (zde a zde).

 

A jestlipak se i vám tato sada hodí na narozeninové tvoření? Určitě nám své projekty ukažte v naší FB skupině.

 

Použitý materiál:

 

Scrapbookové papíry Happy Birthday 6 x 6

 

Scrapbookový papír Happy Birthday - 07

 

Visačky Happy Birthday - 03

 

Samolepky Happy Birthday - 05

 

Samolepky Happy Birthday - 03