Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

NAROZENINOVÝ KVÍZ: Správné odpovědi a losování výherkyně

Zveřejněno Paper Garden 15/04/2019 ? Komentářů SOUTEŽE,
NAROZENINOVÝ KVÍZ: Správné odpovědi a losování výherkyně

Celý víkend jste s námi mohli slavit naše 3. narozeniny, takže doufáme, že dnes nemáte moc velikou scrapbookovou kocovinu :-) Teď budeme ještě chvíli rozdávat a odměňovat a první na řadě je vyhodnocení Narozeninového kvízu. Je krásné vidět, že většina z vás nás zná a jste s námi vlastě taková jedna velká rodina. Správných odpovědí totiž přišla většina. Zde je vyluštěný kvíz pro ty, kteří nevyhráli nebo si test vyluštili skromně jen nanečisto, a na konci článku pak na jednu z vás čeká milé překvapení!


 

 

Narozeninový kvíz: Znáš Paper Garden?

 

Otázka č.1

Vloni se náš Design Team rozrostl o nové tváře, které vás inspirují svými úžasnými projekty a videonávody. Jak se jmenují designerky, které v září loňského roku obohatily náš blog?

 

A) Miluška, Petra, Iveta

B) Petra, Markéta, Pavla

C) Petra, Miluška, Vipeta

 

Otázka č. 2 

Milujeme Instagram. Je to skvělé místo pro sdílení vší té estetické papírové nádhery, která se na světě vytvořila. I my máme na instagramu svůj profil @papergarden_cz. Pod jakými hastagy můžete sdílet svoje výtvory s naším materiálem, abychom je v moři projektů našli a mohli pochválit?

 

A) #nesnasimpapir #tvorenijenuda

B) #tvorimezpapiru #papergarden_cz

C) #nazdarekkasparek #odloznuzkyapojdvarit

 

Otázka č. 3

Nejsme žádná esoterická banda, ale to, že má v design teamu jasnou převahu jedno znamení z horoskopu prostě nemůže být náhoda! Vzpomenete si, které znamení to je? Nápovědu najdete v představovacích článcích na našem blogu.

 

A) býk

B) štír

C) vodnář

 

Otázka č. 4

Jednou z velkých změn, která se udála v loňském roce, bylo přidání nového typu dopravy. Jakého skvělého dopravce si u nás můžete nově zvolit?

 

A) Zásilkovna

B) dron

C) poštovní holub

 

Otázka č. 5

Kromě blogu má Paper Garden také skvělý YouTube kanál, na který pravidelně přidáváme kreativní návody. Spočítáte, kolik videí jsme již letos zveřejnili (od 1. 1. 2019)? A až se dopočítáte, nezapomeňte nás na YouTube začít sledovat! ;-)

 

A) 12

B) 25

C) 3, vy lenoši!

 

Otázka č. 6

V loňském roce jsme pro vás jako první objevili několik NOVÝCH skvělých značek, které vyrábí papírové nádhernosti. Víte, které značky to byly?

 

A) Koh-i-Noor, Brněnské papírny

B) UHK Gallery, Galeria Papieru

C) Mintay Papers, Studio Forty

 

Otázka č. 7

Víte, že si u nás můžete zboží závazně rezervovat a následně si ho nechat poslat společně s jinou objednávkou v jednom balíčku? A věděli byste také, jak dlouho vám u nás zboží v rezervaci podržíme?

 

A) 24 hod

B) 30 dní

C) 3 roky

 

Otázka č. 8

Snem každé z nás v nějakou část naší scrapové kariéry bylo se scrapbookingem živit. Inu, je to řehole a lidé si teprve zvykají ohodnotit ručně dělané výrobky odpovídající odměnou. Scrapbooking pro nás tedy zůstává stále koníčkem (i když je to často spíš pořádný kůň) a my stále máme svá civilní povolání (s pauzou na miminka, samozřejmě). Dokážete je k jednotlivým členkám DT jejich profesi správně přiřadit?

 

A) Erika - 2) pojišťovací poradce

B) Monča - 5) inspektorka dohledu nad finančním trhem

C) Petra - 6) lektorka anglického jazyka

D) Míša - 4) vychovatelka

E) Miluška - 1) účetní

F) Vipeta - 7) referentka obchodu 

G) Dianka - 3) farmaceutická technoložka

Mimochodem nejčastěji jste v kvízu chybovali, když jste z Monči udělali farmacutickou technoložku a z Dianky inspektorku financí. Obě přemýšlíme nad rekvalifikací :-)

 

---------------------------------------------------------------

 

 

Losování vítězky

 

Děkujeme všem, kteří nám poslali svoje odpovědi.

 

Bylo jich spoustu, a my máme radost, že jste naši věrní fanoušci a dokonale nás znáte :-)

 

Vyhrát může ale jen jeden (jedna), a tak jsme losovali...

 

a vylosovali jsme PETRU HEČOVOU.

 

Gratulujeme Pétě k výhře, kterou je nejvíc nejnovější kolekci Puffy Fluffy - holčičí nebo klučičí podle vlastního výběru ;-)

 

 

 

Vy ostatní nesmutněte - stále můžete soutěžit.

 

Probíhající soutěže:

 

Do pondělní půlnoci (15. 4.) se můžete zúčastnit GIVEAWAY na našem Instagramu @papergarden_cz.

 

Do úterní půlnoci (16. 4.) nám můžete posílat projekty podle Narozeninové výzvy.