Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

PETRA... Děkuji, paní učitelko

Zveřejněno Petra Víšková 10/06/2019 ? Komentářů SCRAPBOOKING,DIY,
PETRA... Děkuji, paní učitelko

Blíží se konec školního roku a naše ratolesti už pomalu přepínají na prázdninový mód. Ještě než se definitivně vyřítí ze školních případně školkových lavic, čeká je loučení se spolužáky a také učitelkami. Pokud přemýšlíte jakou drobností, kromě kytičky pro radost a čokolády na pochroumané nervy, obdarovat paní učitelky za jejich neutuchající trpělivost, mám pro vás jeden tip, tak mrkněte do dnešního článku.


 

Také rády dáváte druhým dárky na památku, které jsou alespoň trochu praktické? Já rozhodně ano. Proto jsem se rozhodla pro paní učitelky do školky vyrobit nákupní notýsky. Jsou jednoduché, vyjdou vás na pár korun, nadělají hodně parády a přitom budou ještě k užitku.

Jako základ jsem si uřízla kartón o rozměrech 21 x 9 cm. Ke zdobení jsem zvolila nádhernou jemnou kolekci Let your soul bloom od Moda Scrap, na kterou jsem si brousila zuby už dlouho a konečně ji máme v obchůdku, jupííí! Jemné papíry jsem už jen decentně dozdobila krajkou, kytičkami, vystříhanými motivy lístků a motýlů, provázkem a nechala vyniknout chipboard "Děkuji paní učitelko". Na závěr jsem připevnila notýsek, který koupíte v papírnictví za pár korun, a na zadní stranu kartónu jsem nalepila magnetickou fólii, aby se notýsek dal připevnit na lednici.  

Pokud byste chtěly notýsek ještě trochu vylepšit, můžete k němu rovnou přichytit i malou tužku, aby byla vždy poruce, když je potřeba sepsat nákup. Tadááá, v jednoduchosti je krása! Takže až večer před vysvědčením s hrůzou zjistíte, že jste zapomněly dítko vybavit dárkem pro paní učitelku, vzpomeňte si na můj tip, sedněte do svého koutečku, během půl hodinky máte parádní kousek hotový a vaše ratolest bude mít do příštího školního roku určitě plusové bodíky za originalitu ;-)

 

Použitý materiál:

 

kolekce papírů Letyour soul bloom (Moda Scrap)

 

kartón

 

magnetická fólie

 

notýsek

 

chipboard

 

kytičky

 

krajka

 

provázek

 

---

 

Pokud budete také tvořit dáreček nebo přáníčko pro paní učitelky, nezapomeňte se nám pochlubit v našem Paper Garden klubu anebo ještě lépe zúčastněte se naší červnové soutěže.

 

Těšíme se na vaše krásné projekty.