Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

PETRA... Jak jsme přímo za humny objevovali svět

Zveřejněno Petra Víšková 09/06/2021 ? Komentářů SCRAPBOOKING,PROJECT LIFE,
PETRA... Jak jsme přímo za humny objevovali svět

Jedním z předsevzetí, která jsem si letos dala, bylo více cestovat. Na žádné zahraniční cesty to ještě nevypadá, ale ono i u nás v České republice je přece krásně a alespoň může člověk pořádně prozkoumat své okolí. My tak například objevili jednu nádhernou vyhlídku, kterou máme přímo za kopcem. Chcete vědět kterou? A zajímá vás, jak jsem si své vzpomínky (já - nedokumentarista) uchovala? Mrkněte do dnešního článku.


Také si někdy připadáte hloupě, když objevíte nové místo, které máte přímo u nosu, a říkáte si, jaktože jsem tu ještě nikdy nebyla? Tak přesně takto jsme letos na jaře objevovali nejrůznější nádherná místa v podhůří Orlických hor. Výlety to byly většinou půldenní, ideální pro malé výletníky s krátkými nožičkami, které se jim snadno unaví.

A protože i na těchto kratičkých výletech jsme měli spoustu zážitků, byla by škoda, kdyby zůstaly nezdokumentovány a zapomenuty. Tím pádem jsem se i já, zarytý nedokumentarista, pustila do sepisování vzpomínek do traveler's notebooku.

 

TIP: Pokud rádi zdobíte, vybírejte si sešitky s méně listy, abyste je neměli moc tlusté a dalo se jimi pěkně listovat. Pokud naopak zdobíte minimalisticky, můžete pořídit sešitek s více stránkami. TN sešitky od Studio 40 mají například 14 listů, některé sešitky od Piatek 13 jich mají 24 a ty od Cocoloko jich mají dokonce 36.

Poprvé jsem si vyzkoušela sadu určenou přímo pro TN sešitky Journal Stories od Studio 40. Sada je krásně univerzální, takže se hodí na dokumentování výletů ale i každodenních maličkostí. Dají se k ní pořídit i chipboardové samolepky a další doplňky a krásně ladí s naší samolepící abecedou a já ji kombinovala ještě s vystřiženými obrázky z kolekce Tea Party od Piatek 13.

A jak si užíváte cestování letos vy? Také se vydáváte na toulky Českou republikou  nebo už jste se odhodlali i o kousek dál? Pokud máte své vzpomínky zaznamenané ať už jako layout, traveler's notebook nebo klasické project life, doufáme, že vám jejich opětovné prohlížení dělá radost!

 

Použitý materiál:

 

Journal Stories - Traveler's Notebook Edition (Studio 40)

Journal Stories - chipboardové samolepky (Studio 40)

kolekce Tea Party - (Piatek 13)

enamelky

samolepící abeceda (Paper Garden)

Podobné články
PETRA... Z deníčku scrapbookového závisláka

PETRA... Z deníčku scrapbookového závisláka

Petra Víšková 18/05/2021
Už to nastalo... dlouho očekávaný okamžik, kdy jsem mohla děti po téměř dvou měsících doma vyslat do školky! A to shodou okolností v době, kdy na řadě...
Pokračovat ve čtení ...