Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

PETRA ... Jak luxusně zabalit bonbóny? Přece do exploding boxu!

Zveřejněno Petra Víšková 18/10/2018 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
PETRA ... Jak luxusně zabalit bonbóny? Přece do exploding boxu!

Vymýšlení dárků k svátku je v naší rodině mnohem jednodušší než dárků k narozeninám. Oslavenec většinou dostane nějakou sladkou drobnost a hotovo. Znáte to taky? Bonboniéra to jistí, že? V polovině října oslavil svátek můj manžel. Dárek byl jasný ... cokoli s marcipánem a úspěch je zaručen. Jeho oblíbenou pochoutku jsem se tentokrát rozhodla zabalit do exploding boxu a přidat malé překvapení! Chcete vědět jaké? Mrkněte do dnešního článku.


Pánská přání nebo i boxíky jsou vždy tak trochu oříškem ... chce to decentnější barvy i zdobení. Na výrobu boxíku jsem proto zvolila novinkovou kolekci od 13@rts His and Hers, která je pro pánské projekty jak dělaná, a zkombinovala ji se starší kolekcí od Galeria Papieru Conquest of Paradise. Přecejen mi přišlo, že je tu černou a béžovou potřeba trochu oživit.

Jako základ jsem použila polotovar pro exploding box, kde každá hrana boxíku má 10 cm. Dvě strany zdobí napsaná přání a na dvou stranách jsou kapsičky na překvapení. Můžete vložit peníze, já vkládala obrázky od našic hprincezen. Pořád tak nějak zastávám myšlenku, že nejkrásnější dárky jsou ty vlastnoručně a s láskou vyrobené. A protože je celý boxík zdobený vystříhanými motýlky, bylo i téma obrázků jasné ;-)

Uvnitř velkého boxíku je ještě jeden menší, tentokrát  už se slepenými stranami (o délce 7cm), ve kterém jsou schované marcipánové bonbóny, jako taková sladká tečka na závěr.

Použitý materiál:

 

kolekce papírů His&Hers (13@rts)

 

papír z kolekce Conquest of Paradise (Galeria Papieru)

 

transparentní fólie - Butterfly Garden (13@rts)

 

samolepky - AquaFlora (13@rts)

 

washi páska

 

stuha

 

provázek

 

kamínky

 

 

Boxík úspěšně předán, bonbóny snědeny do jednoho ... takže mise byla úspěšně splněna!

 

Jak probíhají oslavy svátků u vás? Pochlubte se svými přáníčky nebo boxíky v našem Paper Garden Clubu.

 

Těšíme se na ně!

Podobné články
KRÁLOVNA CHALLENGE 2021

KRÁLOVNA CHALLENGE 2021

Paper Garden 07/01/2022
I když jsme na začátku roku vypisovaly naši celoroční soutěž s velkým napětím, opět jste nás nezklamaly. A rozhodně to nebylo jen nejrůznějšími lockdo...
Pokračovat ve čtení ...