Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

PETRA... Jak to u nás vypadá, když přijede pouť aneb FOREVER YOUNG

Zveřejněno Petra Víšková 20/07/2020 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
PETRA... Jak to u nás vypadá, když přijede pouť aneb FOREVER YOUNG

Mám na vás jednu takovou otázku... jak  to u vás vypadá, když přijede pouť? Já si tak nějak myslela, že teď když už jsem dospělá, bude stačit, když s sebou na pouť vezmu pěkně naditou peněženku a postupně z ní budu valit korunky. Dětičky se budou spokojeně vozit na kolotoči a já ještě spokojeněji upíjet limču na lavičce. No, že jsem se trochu přepočítala, vám je už asi jasné, že? Pokud vás zajímá, jak to vypadalo ve skutečnosti, mrkněte do dnešního článku na můj nejnovější layout.


 

Jak to tedy bylo ve skutečnosti? Je vám doufám jasné, že limču jsem si ani neusrkla, že? Vše začalo hned na první atrakci... na kolotoči. Naše dvouletá princezna (aby totiž nebyla za sestřičkou pozadu) se odvážně vyškrábala do sedačky a že prý jede taky. Trochu pochybovačně jsem si ji změřila, ale vysypala z peněženky třicet kaček. No úsměv se jí samozřejmě po první otočce změnil v brekot a že maminka musí jet taky! Cože?!? No je to jen malý řetízák! To přece zvládnu, no ne?

 

Nasedla jsem tedy, ale po pár otočkách, kdy jsem zaznamela významné mrknutí kolotočáře (jako že nám ten nepodařený začátek vynahradí a dá prodlouženou jízdu), jsem se proklínala. Fuj, jak to, že těm dětem není vůbec špatně. Já mám žaludek na vodě ještě teď!  

No ale řetízák byl jen začátek ... následoval kolotoč (asi tak pětkrát), houpačky a naprosto nerozumná maminka svolila i k vydrápání se na obrovskou nafukovací klouzačku. Manžel si mě ještě teď dobírá, že to bylo nejdražší sklouznutí v životě (bylo totiž jen jedno, víckrát už jsem to nedala). Jenže chápejte! Když se z posledních sil s dítětem vyškrábete po lanovém žebříku na vrchol a tam zjistíte, že... to je doprčic... děsně vysoko!!!

 

Pět minut se snažíte uklidnit třesoucí se ruce, snažíte se nenechat zašlapat ostatními dětmi, které se vrhají po hlavě dolů, a ještě se snažíte zpacifikovat tu svou princeznu, která se rozhodla, že ji máma přece nebude držet, že jede sama.

No prostě... po tomhle pouťovém dni jsem sice zestárla asi tak o pět let, ale... FOREVER YOUNG! 

Jako památku jsem si vytvořila layout a k ruce mi přišla zrovna krásná veselá kolekce Better times od Mintay. Na podkladový papír jsem přes šablonu nanesla strukturovací pastu, nechala zaschnout a poté pocákala černým gessem. Z papíru 04 jsem vystřihla celý květinový věnec, podlepila 3D lepící páskou a dozdobila vystřiženými motivy květin, ptáků a motýlů. Nakonec jsem přidala papírové chipboardy s nápisy.

 

Pošlete nám také své veselé příhody z pouti? Třeba zpracované jako layout, project life nebo travel notebook? Budeme se na ně těšit v našem Paper Garden Clubu na Facebooku nebo na Instagramu s hastagem #tvorimezpapiru #papergarden_cz

 

 

Použitý materiál:

 

kolekce papírů Better Times (Mintay)

 

strukturovací pasta (Moda Scrap)

 

šablona (Fabrika decoru)

 

papírové chipboardy Forever Young (Mintay)

 

průchodky

 

provázek

 

vyřezávací šablony

 

černé gesso

 

3D lepící páska

 

glossy accent