Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

PETRA... Vánočně nevánoční stránka v TNku

Zveřejněno Petra Víšková 23/12/2021 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
PETRA... Vánočně nevánoční stránka v TNku

Vánoční přáníčkový maratón je za námi a nastává období, které mám osobně moc ráda... a to období, kdy si mohu tvořit jen tak pro sebe. Na stole mám kolekci Frosty Season od Studio 40, otevírám traveller's notebook, kam zaznamenávám naše letošní zážitky. Ehm... trochu mě polévá horko... datum posledního zaznamenaného zážitku... konec dubna. Sakryš! Jak já jenom zpracuju květnové sázení kytiček se zimní kolekcí??? To bude tedy pořádná výzva!


 

Ano, ano výzva to bude tedy pořádná, ale já přece z boje utíkat nebudu! Nebudu přeskakovat na naše zimní radovánky! To dám! Ti, co zpracovávají project life vědí, že moje zpoždění vlastně není až tak hrozné. Přeci jen už jsem v roce 2021, že!  

Jako základ stran volím papíry, které nejmíň připomínají zimu a Vánoce. Beru si k ruce chipboardy a hned je mi jasné, že tudy cesta nepovede. Santa ani větvička cesmíny mi k sázení muškátů prostě nepasují. No nic vzdávám se a potupně vytahuju materiály, které trochu více připomínají jaro. Krásně se mi hodí puffy samolepky od Pinkfresh Studio! Teď už to půjde samo!

Už dlouho jsem si chtěla vyzkoušet kompozici srdíček navlečených na provázku, tak na ně konečně přišel čas! Princip je úplně jednoduchý a velmi efektní, stačí dvě dírky do stránky a průchodkami provlékout provázek. Vyzkoušejte také.

Tak a hotovo! Co myslíte, povedlo se? Já myslím, že ano. A hlavně, mě to zase nějak chytlo, takže jdu na další stránku. A co vy, chystáte se přes svátky tvořit a třeba také dohánět skluz? Pokud ano, hlavně si tvoření užívejte, to je nejdůležitější!

 

Krásné (třeba i trochu tvořivé) Vánoce a do nového roku spoustu nápadů a času na ten náš milovaný koníček vám přeje

 

Peťa

 

 

Použitý materiál:

 

kolekce papírů Frosty Season (Studio 40)

 

puffy samolepky Happy Blooms (Pinkfresh Studio)

 

průchodky

 

provázek

 

vyřezávací šablona

 

tekuté perličky žluté

 

tekuté perličky fialkové

Podobné články
MÍŠA... Mixed Media alba a KURZ!

MÍŠA... Mixed Media alba a KURZ!

Michaela Wanke 13/09/2016
Minulý měsíc jsme jely v růžové, a protoože je to moje nejoblíbenější barva, tvoření s ní mě neopustilo ani v září. Tentokrát jsem ale nestříhala jen ...
Pokračovat ve čtení ...