Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

SOUTĚŽ... Březen 2020

Zveřejněno Paper Garden 03/03/2020 ? Komentářů SOUTEŽE,
SOUTĚŽ... Březen 2020

V lednu a únoru jste tvořily jeden krásný projekt za druhým. Tematické soutěže by vám šly. Tak jsme si říkaly, že vám to trochu ztížíme a pustíme do vašich pracoven barvičky. V březnu soutěžíme s pastelovou jarní paletkou. Jsme zvědavé, komu se podaří dostat na projekt všechny barvy. Přečtěte si zadání a pustťe se do toho!


 

 

ZADÁNÍ

 

Vytvořte jakýkoliv projekt podle barevné paletky. Použijte minimálně 3 barvy z paletky + libovolně černou na nápisy. Z vašeho projektu musí být jasné, že vznikl podle této paletky.

     

    VZOROVÝ PROJEKT OD VIPETY

     

    Jako vzorový projekt jsem si pro vás připravila layout z kolekce Lunare od Studio 40. Na bílou čtvrtku jsem akvarelovými barvami vytvořila podklad. Nanesla jsem silnou vrstvu vody a v ní rozpíjela pastelově žlutou, růžovou a zelenou. K těmhle vyjarněným barvičkám jsem přidala sytější modrou, abych výsledku dodala kontrast. Černou fixou jsem dokreslila lístečky a hvězdičky. Ještě dopíšu journaling a naše úvodní stránku v albu pro rok 2020 bude hotová ;-)

     

     

    PODMÍNKY

     

    Fotografii vašeho projektu nám pošlete e-mailem na adresu info@papergarden.cz a jako předmět uveďte PG SOUTĚŽ 3/2020.

     

    Každá z vás může poslat pouze jeden projekt, který musí být vytvořený exkluzivně pro naši soutěž. Tento projekt se nesmí už předtím účastnit jiné soutěže, či být publikovaný na vašem FB či blogu. 

     

    Všechny projekty průběžně vkládáme do alba na Facebook, kde si je můžete prohlédnout a autorky podpořit milým komentářem nebo palcem nahoru :-)

     

     

    TERMÍN

     

    úterý 31.3.2020

     

     

    VÝHRA

     

    Vítězku vyberou členky design teamu PG a ta obdrží poukázku v hodnotě 100 Kč na nákup a sada papírů Beauty in Bloom 6 x 6 od Mintay.

     

    Druhou výherkyni vylosujeme a nadělíme jí 10% slevu na nákup v Paper Garden.

     

    Těšíme se na vaše vyjarněné projekty!

    Podobné články
    VELIKONOCE 2024... Speciální challenge

    VELIKONOCE 2024... Speciální challenge

    Paper Garden 09/03/2024
    Letos máme Velikonoce doslova již za bukem. :-) A to by nebylo, abychom letos neudělali opět velikonoční challenge. Jestli s námi lepíte každý měsíc j...
    Pokračovat ve čtení ...