Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

SOUTĚŽ... Červenec 2021

Zveřejněno Paper Garden 08/07/2021 ? Komentářů SOUTEŽE,
SOUTĚŽ... Červenec 2021

Letné prazdniny odštartovali, ale my pokračujeme ďalej a ani tento mesiac nebude chýbať pravideľná súťaž. Pozrite sa, čo sme si pre vas prichystali, nech máte pri vode nad čím premýšľať.


 

 

TÉMA

 

Sketch

 

zdroj Pinterest

 

 

ZADANIE

 

 

Vytvorte akýkoľvek projekt podľa sketchu. Zvolená technika, materiál a farebné kombinácie sú vo vašej réžii.

 

 

Čo je sketch?

 

Sketch je náčrt, nákres, predloha, ktorá nám pomáha určiť približné rozmiestnenie papierov, ozdobičiek, nápisov atď. Predlohu nemusíte dodržať na 100%, ale mali by ste zachovať hlavnú kompozíciu, aby z výsledného projektu bolo poznať, z ktorého sketchu ste vychádzali.

 

 

VZOROVÝ PROJEKT OD LUCIE

 

Ako vzorový projekt som si pripravila svadobné prianie z kolekcie Rose Wine od Paper Heaven. Podkladový papier som oživila obšitím na stroji. Rámik som si vyrezala na Big shote a dozdobila vystrihnutými ružami a listami z malej sady. Nakoniec som pridala mini chipboard tancujúcich mladomanželov a tekuté enamelky od Tonic studio.

 

PODMIENKY

 

Fotografiu hotového projektu pošlite na adresu info@papergarden.cz a ako predmet uveďte PG SOUTĚŽ 7/21.

 

Kazdá z vás môže poslať iba jeden projekt, ktorý musí byť vytvorený exkluzívne pre našu súťaž. Tento projekt sa nesmie už predtým zúčastniť inej súťaže alebo byť publikovaný na vašom FB, IG alebo blogu. 

 

Všetky projekty priebežne vkladáme do albumu na  Facebook , kde si ich môžete prezrieť a autorky podporiť milým komentárom alebo palcom hore.

 

 

TERMÍN

 

sobota 31. 7. 2021

 

 

VÝHRA

 

Víťazku vyberú členky Design Teamu PG a tá dostane poukážku v hodnote 200 Kč na nákup a sadu papierov Stitched with Love 6" x 6"

Druhú víťazku vylosujeme a tá získa 10% zľavu na nákup V Paper Garden.

 

Tešíme sa na vaše projekty.