Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

VIPETA... Layout ve stylu shabby chic

Zveřejněno Petra Vicková 10/03/2020 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
VIPETA... Layout ve stylu shabby chic

Také rády tvoříte layouty, ale občas je to nuda? Přesně tahle myšlenka mě donutila zahájit pátrání na Pinterestu po nezvyklých layoutech. A našla jsem. Líbilo se mi spojení minimalistických vzorů s romantickým stylem shabby chic. Na čistě holčičí layout je to ta pravá kombinace. Nebo ne? Pojďte to zhodnotit.


 

Pro tvorbu layoutu jsem si vybrala kolekci Lunare od Studio 40. Od vzniku značky jsem vyzkoušela téměř všechny kolekce, které vydali, a tahle je jedna z nejpovedenějších. Je barevně univerzální a tematicky se hodí na většinu situací. Prostě krása vermírná. A taky trochu výzva pro můj záměr.

Čtvrtku Mystic Moon jsem roztrhala na 3 pruhy. K prvnímu největšímu pruhu jsem přilepila pruh bílé čtvrtky a ten přelepila druhým pruhem z Mystic Moon. Přidala jsem i papírovou krajku.

Na horní pruh jsem rozmístila 4 kruhové fotky a doplnila je vystřihanými vesmírnými zvířaty, kamínky a chipboardy. Z kolekce Berrylicious od Mintay jsem si vypůjčila rámeček, abych podtrhla styl shabby chic.

TIP: Ke stylu shabby chic patří otrhaný papír, papírová krajka, perličky, rámečky a kytičky. Styl má nádech vintage, ale je jemný a romantický.

Černým fixem jsem dopsala journaling a dokreslila hvězdičky. Další layout je v albu a naše princezna rebelka má krásnou vzpomínku na své skopičiny.

Jak se vám líbí kombinace minimalismu a shabby chic? Ukažte nám své experimentální kombinace v Paper Garden Clubu nebo na Instagramu s #tvorimezpapiru a #papergarden_cz.

 

 

Podobné články
MÍŠA... Layout Miluju tě až na měsíc

MÍŠA... Layout Miluju tě až na měsíc

Michaela Wanke 11/05/2020
Víte, co je dobré na tvoření mezi odbíháním k miminku? Můžete si pořádně rozmyslet, co chcete tvořit, jaký materiál použijete a vůbec si rozmyslet cel...
Pokračovat ve čtení ...
SOUTĚŽ... Srpen 2020

SOUTĚŽ... Srpen 2020

Paper Garden 04/08/2020
A tak se nám prázdniny přehouply do své druhé poloviny, ale nesmutněte... ještě nás čeká celý jeden letní měsíc a já opravdu doufám, že bude slunečný ...
Pokračovat ve čtení ...
HOST V PAPER GARDEN: Jája Stará... Lapače snů 3x jinak

HOST V PAPER GARDEN: Jája Stará... Lapače snů 3x jinak

Paper Garden 08/07/2020
Také máte v poslední době pocit, že se točíte v kruhu? A že není tak jednoduché splnit si své sny? V narozeninové fotovýzvě nám Dianka hned první den ...
Pokračovat ve čtení ...