Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

VIPETA... Podzimní TN'ko

Zveřejněno Petra Vicková 07/10/2020 ? Komentářů PROJECT LIFE,
VIPETA... Podzimní TN'ko

Traveller´s notebooky jsou skvělé na zaznamenávání výletů, dovolených nebo kratších událostí. Já si takhle scrapla náš první měsíc v novém domě. A protože jsme se stěhovali během babího léta a září, padla jasná volba na novinkový PL kit Podzimní nálada od naší Monči. Jak se s kartičkami pracuje?


 

Naprosto skvěle. Barevně ladí jak k pozdnímu teplému létu, tak k deštivému pošmournému podzimu. Zbyla mi ještě půlka kitu, kterou využiju právě na říjen a listopad.

V TNku od P13 bylo celkem 14 listů. Já si ale vždy 2 listy k sobě slepila. Jednak jsem jich nepotřebovala tolik, a jednak jsem nechtěla, aby mi skrz stránky prosvítala fixka, kterou jsem psala texty. Díky slepení dvou stran jsem si mohla pohrát s některými papíry a různě je poohýbat nebo u nich udělat schovávačky. Část kartiček jsem rozstříhala, jiné nechala v celku nebo z nich vyřízla motivy.

K fotkám jsem doplnila už jen texty a samolepky. Mám ráda jednoduchý styl a chtěla jsem nechat vyniknout hlavně náš příběh.

Ukážete nám své podzimní zážitky? Budeme se těšit v našem Paper Garden Clubu nebo na Instagramu. Označte nás s #papergarden_cz a #tvorimezpapiru.

 

 

Použitý materiál:

 

Traveller´s notebook

 

novinkový PL kit Podzimní nálada od naší Monči

 

české samolepky Podzim doma

 

české samolepky Naše chvíle

 

chipboard Hello Autumn