Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

VIPETA... Velikonoční přání s rámečky

Zveřejněno Petra Vicková 06/04/2020 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
VIPETA... Velikonoční přání s rámečky

A máme tu velikonoční týden. Za normálních okolností bychom se těšily na prodloužený víkend, ale ty z nás, které zůstaly doma s dětmi, si teď „volno“ užívají každý den. A protože je jeden den jako druhý, tak mám malé připomenutí pro ty z vás, které se chystají rozeslat své velikonoční pozdravy: teď je ten správný čas. A jestli ještě nemáte nalepeno, inspirujte se velikonočními přáními s rámečky.


 

Přiznám se, že nejsem velikonoční typ. Vánoční přání posílám, ale na ta velikonoční zapomínám. Letos jsem si ale v obchůdku pořídila krásnou duhovou kolekci Spring in Avonlea od UHK Gallery a navíc mi v DT balíčku Dianka poslala velikonoční chipboardy... asi mi tím chtěla něco naznačit :-D Brala jsem to jako znamení a vyrobila jsem 4 přáníčka.

Základ byl jasný – vybrala jsem si tyrkysový a meruňkový papír. Ale co ty rámečky? S duhovou kolekcí jsem si pořídila i Frame book od Mintay. Barevně spolu skvěle ladí.

Na každé přání jsem použila jeden rámeček, velikonoční chipboard, sisal a kytičky. První dvě jsou v tyrkysová. Přání s vajíčkem má nádech vintage, to se zajíčkem je spíš minimalistické. Chipboardy na přáních jsem nazdobila tekutými perlami.

Meruňková přání jsou si hodně podobná. Navíc oproti těm předchozím jsem je doplnila o malá peříčka a vajíčka, která jsem postříkala černou barvou, aby zkropenatěla.

 

Přeji vám krásné Velikonoce, užijte si je v klidu, zdraví a pohodě.

 

A jestli už máte, ukažte nám své velikonoční projekty v Paper Garden Clubu nebo na Instagramu s #papergarden_cz a #tvorimezpapiru.

 

 

Podobné články
VIPETA...FOTONÁVOD: Přáníčko ve tvaru obálky

VIPETA...FOTONÁVOD: Přáníčko ve tvaru obálky

Petra Vicková 15/10/2019
Podzim se v naší rodině nese ve znamení narozeninových oslav. A abych se stále neopakovala a nedávala klasický formát přáníčka, pro letošní narozenino...
Pokračovat ve čtení ...
MILUŠKA... VIDEONÁVOD: Vrstvené přání k narození chlapečka

MILUŠKA... VIDEONÁVOD: Vrstvené přání k narození chlapečka

Miluše Lindovská 12/03/2020
Zájem o přání k narození miminka stále stoupá a tak se snažím vymýšlet stále něco nového. Hlavně proto, aby mě jejich výroba bavila, protože příliš ča...
Pokračovat ve čtení ...