Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

VIPETA... VIDEONÁVOD: Super rychlé vánoční visačky

Zveřejněno Petra Vicková 19/11/2020 ? Komentářů SCRAPBOOKING,VIDEONÁVODY,
VIPETA... VIDEONÁVOD: Super rychlé vánoční visačky

Za necelý měsíc je tu máme. Vánoce. Já si letos pospíšila, vše nakoupila, zabalila a ovisačkovala. Se šablonkami Ribbon Tags od Moda Scrap to šlo skoro samo. Jestli vás teď chytla panika, že ještě nemáte ani ty dárky, tak klid, času ještě dost. A hlavně mám pro vás super rychlý videonávod, díky kterému visačky stihnete udělat i na Štědrý den před večeří.


 

Co na rychlé visačky potřebujete:

 

 

Se šablonkami jsou visačky opravdu jednoduché. Vyřežete visačky, ozdobíte je tím, co máte po ruce, provlečete stuhu nebo provázek a je hotovo.  

Šablonky mají 3 velikosti. Ta největší se hodí na opravdu velké dárky nebo z ní můžete vyřezat třeba jen půlku. Pokud chcete šablonku vyřezat celou, musíte použít papíry 6x8 nebo 12x12. Na 6x6 se nevejde.

Další dvě velikosti se hodí na menší dárky jako knížky, ponožky, hrnečky... Můžete zdobit lepícími písmenky nebo konečně zužitkovat kurzy krasopsaní ;)

Můžete vyřezat i různé velikosti a ty vrstvit na sebe. Pak už stačí jen mašle a obálka na poukázku je krásně ozdobená :)

 

Názorný postup najdete ve VIDEONÁVODU:

 

VIDEONÁVOD:

 

 

Ať se vám balení dárků vydaří! A jako vždy, budeme moc rády, když se nám pochlubíte na Facebooku nebo Instagramu s #papergarden_cz a #tvorimezpapiru.

Podobné články
JANA...Mami, nemám dárky pro spolužáky

JANA...Mami, nemám dárky pro spolužáky

Jana Volaříková 19/12/2022
Tak touhle větou mi moje starší dcera poslední večer před vánočními prázdninami malém přivodila malém srdeční infarkt. V hlavě jsem si hned projela mo...
Pokračovat ve čtení ...