Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

SOUTĚŽ... Barevná paletka 11/2016

Zveřejněno Michaela Wanke 31/10/2016 ? Komentářů SOUTEŽE,
SOUTĚŽ... Barevná paletka 11/2016

V září jsem nastoupila do nové práce a tam je takový zvyk, že když někdo slaví narozeniny nebo svátek, tak se mu věnuje nějaká drobnost a on na oplátku nakoupí chlebíčky :) A tak se mi hodí mít v zásobě spoustu přání :)
Tentokrát jsem celý víkend zkoušela nové Magicals od Lindy's stamp gang a chtěla jsem si zatvořit jen tak pro radost :) Nakonec z toho vznikla 3 přání a jedno je v hnědé barvě, jelikož to je naše barva pro listopad :)


 

Postup pro všechna přání je totožný. Nejprve jsem si vybrala kolekci ze které chci tvořit. Tentokrát jsem sáhla po sadě papírů At the Seaside od Piatek13, která je také součástí našeho krásného podzimního kitu.

Nařezala jsem si základy, tak aby byly o kousek menší, než je velikost přání. Potom jsem si z kolekce připravila různé velikosti proužků a koleček, opravdu to neměřím, beru jak to přijde pod ruku a pod řezačku :)

Na základ papíru jsem přes šablonu nanesla 3D matte gel smíchaný s Magicals, vždy v jiné barvě a přes jinou šablonu. Po zaschnutí jsem začala tvořit shluky z nařezaných kousků papírů. Také jsem si nabarvila chipboardy. Na shluky jsem nalepila mé oblíbené magnolie a dozdobila perličkami.

Úplně na závěr ještě nějaká ta barva, pár cákanců a je hotovo. Teď už budu vždycky připravená a na přání jenom doplním o jméno oslavenkyně :)

SOUTĚŽ - Listopad 2016

 

Zadání: Vytvořte přáníčko podle uvedené barevné paletky.

Podmínky účasti: Přáníčko nám pošlete e-mailem na adresu info@papergarden.cz a jako předmět napište PG SOUTĚŽ 11/2016. Všechny přáníčka budeme průběžně vkládat do alba na náš Facebookový profil, kde si je můžete prohlédout :-) Jedinou podmínkou je, že projekt musí být vytvořen exkluzivně pro naši challenge, tudíž se nesmí dříve účastnit jiné soutěže či být publikován na Vašem FB či blogu.

 

Termín: středa 30.11..2016

 

Vyhlášení a cena: Hlavního výherce vybere odborná porota - členky design teamu PG - bude oceněn 100 Kč poukázku na nákup v e-shopu Paper Garden a právě kolekci papírů At the Seaside od Piatek13. Druhý výherce vznikne náhodným losováním a obdrží 10% slevu na nákup v Paper Garden. Vyhlášení vítězů bude v pátek 2.12.2016 na blogu Paper Garden.

Podobné články
VYHLAŠUJEME VÍTĚZKU SOUTĚŽE... Červenec 2018

VYHLAŠUJEME VÍTĚZKU SOUTĚŽE... Červenec 2018

Paper Garden 27/07/2018
Prázdniny v plném proudu, děti na táboře nebo u babičky a vedro k padnutí, popřípadě bouřky. To je ideální kombinace na to, zavřít se do pracovny a sc...
Pokračovat ve čtení ...
SOUTĚŽ... Vianočná karta / přáníčko 12/2016

SOUTĚŽ... Vianočná karta / přáníčko 12/2016

Monika Timková 06/12/2016
Čím som staršia, tým sa mi zdá byť každý ďalší rok kratší a kratší. Toť, pred chvíľou boli Vianoce, a sú tu opäť :-). Každopádne, sú za dverami a je t...
Pokračovat ve čtení ...
VYHLÁŠENÍ VÍTĚZEK... Prosinec 2020

VYHLÁŠENÍ VÍTĚZEK... Prosinec 2020

Paper Garden 03/01/2021
Je nám jasné, že s novým rokem jste natěšené na nové výzvy a novou inspiraci k tvoření. Dnes si ale ještě trochu zavzpomínáme na rok minulý, přesněji ...
Pokračovat ve čtení ...
KRÁLOVNA CHALLENGE 2023

KRÁLOVNA CHALLENGE 2023

Paper Garden 04/01/2024
Rok 2023 je jen nedávnou minulostí a před námi se rozvíjí rok nový. Rok 2024. Co nás čeká a na co se můžeme těšit, je jen na nás. Ale co nás čeká práv...
Pokračovat ve čtení ...