Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

DIANKA... KáPéZetka pro nevěstu aneb nejlepší dárek na rozlučku

Zveřejněno Diana Majerová 24/06/2021 ? Komentářů SCRAPBOOKING,DIY,
DIANKA... KáPéZetka pro nevěstu aneb nejlepší dárek na rozlučku

Svatební sezóna je v plném proudu a možná i ty jsi pozvaná na nějakou tu veselku a rozlučku se svobodou. Na tu se obvykle vymýšlí dárek pro nevěstu - někdy dohromady s ostatními družičkami, jindy každý řeší dáreček po vlastní ose. A pokud nechceš přinést pátý podvazek, mám pro tebe dnes bezva tip. Není sice stoprocentně papírový, patří spíš do kategorie DIY, ale scrapbookový talent a pomůcky u něj určitě zahálet nebudou. A navíc - bude to ten nejoriginálnější rozlučkový dárek široko daleko. Pojď si se mnou vyrobit KáPéZetku pro nevěstu.


 

Však to znáte, svatební den, přípravy v plném proudu, všude shon, čas letí, jede se na místo obřadu a najednou se roztrhnou šaty, nevěstě se udělá špatně z hladu, svědkyně se potí... doplňte další pohromu. Všechno tohle může zachránit malá taštička plná nezbytností, kterou si dnes se mnou vyrobíte. Na tento nápad jsem narazila při brouzdání po internetu a protože ráda tvořím personalizované dárky, bylo jasné, že KáPéZetku vyzkouším, jakmile se najde příležitost (rozuměj nevěsta), "Odnesla" to naše Míša, tak doufám, že jí taštička plná nezbytností potěšila, ale tak trochu i doufám, že nebyla potřeba.

Základem všeho je kosmetická taštička, která nevěstě zůstane i po dni "D" na památku. Koupíš ji třeba v drogérii nebo v módních řetězcích (ta moje je z H&M), Tigeru, Pepco, Primark.. nebo on-line. Velikost tak akorát (moje taštička měla cca 17 x 10 x 10 cm). Vyzdobit jí můžeš třeba visačkou a chipboardovými dekoracemi.

Tvoje další kroky povedou do drogérie, do oddělení s cestovními miniaturami, a pak do lékárny. Případně vybrakuješ domácí zásoby :-) Jen pozor na prošlé léky! Ty nepatří do KáPéZetky, ale do lékárny, kde je spávně zlikvidují.

 

 

CO OBSAHUJE KÁPÉZETKA PRO NEVĚSTU:

 

malou svačinku

 

bezbarvý lak na nehty (na utíkající oka na silonkách a jiné pohromy)

 

jelení lůj / lesk na rty

 

krém na ruce

kapesníčky / vlhčené ubrousky

 

tic tac (lepší než žvýkačky, aby nevěsta nemusela před obřadem hledat koš)

 

spínací špendlíky

 

vatové tyčinky

 

náplast (normální i na puchýře)

 

pilník na nehty

cestovní deodorant

 

cestovní lak na vlasy

 

matující ubrousky

běžně dostupné léky na teplotu, průjem, bolest apod. 

 

A tady také přijde tvoje scrapbooková chvíle a můžeš se vyřádit na zpracování. Já jsem použila šablonu visaček a knihařský kroužek, vystříhala léky z platíček a nalepila je gelovými tečkami na visačky.

 

Záleží samozřejmě na tom, jak dobře znáš nevěstu a podle toho můžeš obsah taštičky modifikovat. Pokud například víš, že bez jahodových orbitek nedá ránu, šup s nimi do balíčku. Nosí umělé řasy? Určitě se bude hodit náhradní pár. Vypadá to na parný den? Sprej s růžovou vodou se rozhodně neztratí. Ostatně spoustu inspirace pro svůj balíček najdeš třeba na Pinterestu pod heslem Bridal Emergency Kit.

 

Další výzdoba už je jen a jen na tobě. Věřím, že hlavní myšlenku jsem předala a pokud svou nevěstu překvapíš tímto dárečkem, dej vědět, jak se líbil. Nasdílej fotky do skupiny Paper Garden Club na facebooku nebo na instagramu použij hastag #papergarden_cz nebo #tvorimezpapiru.

 

S láskou ke tvoření všeho druhu, Dianka