Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

DIANKA... Podzimní svatební kniha - o důvod víc, proč se brát na podzim

Zveřejněno Diana Majerová 24/09/2018 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
DIANKA... Podzimní svatební kniha - o důvod víc, proč se brát na podzim

Málokterý pár se rozhodne pro typicky podzimní svatbu. Podzimní dekorace jsou natolik specifické, že ne každému sedí, a i podzimní barevná paletka nesluší každé nevěstě (ženich většinou snese cokoliv, hlavně, když je klid...). Ale jsou i páry, které podzim milují, a nevěsty, kterým teplé barvy sluší. Já jsem letos měla to štěstí pro jeden takový pár vyrábět svatební knihu pro hosty a na podzimní tématice jsem se dokonale vyřádila. Pokud se vám tedy také poštěstí dostat podzimní zakázku nebo plánujete podzimní svatbu, zde je moje inspirace pro vás!


 

Někdy na začátku léta jsem  začala jsem postupně shromažďovat na jednu hromádku vše, co by se mohlo hodit - hlavně podzimní dekorace. Ale pořád mi chyběly papíry v typických odstínech - vínová, oranžová, okrová, purpurová... A tak jsem jako na smilování jsem čekala, až naši dodavatelé začnout vydávat podzimní kolekce. 

 

A dočkala jsem se. Galeria Papieru přišla na sklonku prázdnin s nádhernou podzimní kolekcí Autumn Leaves, která dokonale splnila mou představu a díky ní se mi představa svatební knihy konečně začala rýsovat v hlavě. Spolu s vínovým papírem z kolekce Holmes in Love a papírů Autumn Leaves jsem vytvořila podklad na deskách svatební knihy.

Ze zbytků papírů jsem pak na Big Shotu vyrazila podzimní lístky a pak už přišla na řadu moje nastřádaná "hromádka". Protože mám letos štěstí na cyklosvatby, opět přišel do akce chipboard novomanželů na kole. Dále jsem nasyslila hnědé a vínové třešňové kvítky, bobule v typicky podzimních barvách, nejroztomilejší dýničky a jablíčka - to vše jsme pro vás naskladnili také do našeho e-shopu.

Uvnitř svatební knihy je titulní strana s textem provedeném ve fontu Parisienne (stáhnout si ho můžete ZDE). Nevěsta si přála kraje stránky ozdobit samolepicí krajkou a vedle jmen novomanželů jsem nalepila malé chipboardíky - jak jinak než ženicha a nevěstu na kole. Zbyly mi ještě nějaké lístečky, a ty jsem zastrčila pod okraje samolepicí krajky.

Nevěsta byla z knihy nadšená a já také. Opět se mi podařilo vyzkoušet něco nového a co víc, podzimní téma mě uchvátilo a už lepím další kousek na říjnovou veselku...

Přeji vám všem krásný a barevný podzim nejen venku, ale i ve vašich pracovnách.

 

S láskou,