Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

DIANKA... Project Life kartičky, které mi udělaly radost hned dvakrát

Zveřejněno Diana Majerová 08/09/2020 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
DIANKA... Project Life kartičky, které mi udělaly radost hned dvakrát

Znáte je. Jsou to nenápadné materiály, které jste si koupily (v mém případě donesly z obchůdku) a nijak zvlášť nevynikaly. Žádné téma, žádné extrémní motivy. Člověk by řekl, proč je kupovat?! Ale pokud děláte scrapbooking tak dlouho jako já, dobře víte, že tyhle materiály jsou výhra. Dnes vám ukážu jednu takovouhle nenápadnou kolekci PL kartiček, která mě potěšila hned dvakrát...


 

Tahle boží sada kartiček od Family Portraits se jmenuje Daily Stories. A jak už název napovídá, je ideální pro scrapování naprosto běžných dní, kterých je za rok obvykle dost. Sada má neutrální, moderní barvy, které se hodí snad ke všem fotkám světa. A anglické, nicméně jednoduché nápisy, pro které platí totéž. Tu největší radost, kterou mi ale kartičky připravily, vám prozradím až o něco dál v článku.

 

 

Poslední dobou fotky většinou doplňuji jen nápisy složenými ze samolepkových písmenkových abeced. A moc ráda používám naše české transparentní samolepky, které se hodí především na ozdobu velkých fotek.

 

Dost jsem si jako ozdobu oblíbila vellum. Vyřezávám z něj na Big Shotu nejrůznější tvary (mou sbírku šablon tvoří hlavně ty základní) a podkládám s nimi třeba rámečky s journalingem  nebo vytvářím ozdobné klastry.

 

 

Pokud jste dočetly až sem, zasloužíte si prozradit, čím že mě kolekce Daily Stories tak uchvátila. Je to jednoduché a zažily jste to už určitě taky. Když jsem totiž slepila první stránku a plastovou kapsu otočila, zjistila jsem, že na mě kouká nádherně připravená stránka a já budu moct použít ty samé kartičky (s výjimkou 1) i z druhé strany. Tomu se říká úspora času a eko-scrapbooking... :-)

 

 

A co vy? Odvděčily se vám taky někdy kartičky tím, že jste je rovnou mohly scrapnout i z druhé strany? Nebo to z principu neděláte?

 

Pochlubte se nám podobnou stránkou v našem klubu na Facebooku nebo Instagramu s označením #tvorimezpapiru a #papergarden_cz.

 

 

 

Použitý materiál:

 

 

PL kartičky Daily Stories

 

 

Písmenkové samolepky

 

 

Vellum (pergamenový papír)

 

 

České transparentní samolepky

 

 

Srdíčková vyřezávací šablona