Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

DIANKA... Svatební kniha, kterou bych si objednala taky

Zveřejněno Diana Majerová 24/07/2019 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
DIANKA... Svatební kniha, kterou bych si objednala taky

Nebudu lhát, naše milá Paper Garden mi v tuto chvíli ukousla tolik času, že téměř nestíhám tvořit. Takže když se v obchůdku mazlím s právě došlými novinkami a vím, že než do nich stačím střihnout, budou už skladem troje další, ještě hezčí, občas vám to tvoření z opravdu závidím. Stále ale nejsem na kreativním bodě nula, protože výroby svatebních knih se prostě nevzdám ani za nic! Tady je jedna z nich... 


Základ knihy jsem vyrobila z kartonu potaženého krémovým papírem a svázala kroužkovou vazbou pomocí Zutteru.

 

Kniha měla být v jemných růžových tónech, doplněných o přírodní materiály. Jak se řekne růžová, tak já obvykle sahám po kolekci Misty Morning od UHK Gallery, kterou doufám, že UHK Gallery nikdy nepřestanou vyrábět, protože na svatební záležitosti je prostě TOP. Rozuměj tak nějak přiměřeně růžová.

Růžovou mám ráda, ale pokud ji mohu odlehčit přírodním kraft papírem, v duchu jásám - popravdě, tahle kniha mi sedla, kombinací barev i stylem. Kdybych se vdávala a viděla ji, normálně bych si ji hnedle objednala taky! Já vím, samochvála smrdí, ale na druhou stranu, rozhodně radši vyrábím projekty, které sednou do mého stylu. Jde to tak nějak lépe. Mé scraperky mi jistě rozumí... :-)

 

Papírová krajka ve tvaru srdce vše ještě zjemnila a dodala trochu romantiky. Stejně tak jako výseky z Big Shotu, které jsou nabízím jako alternativu k našim papírovým kytičkám.

Jména jsem natiskla fontem CAC Champagne (bohužel neumí česky, takže háčky musím dodělávat ručně) a vyřízla sklapelem ovál, který pasuje do chipboardového rámečku Verona. Roztomilým detailem je pak kovový klíček, který může symbolizovat třeba klíč k šťastnému manželství. 

Uvnitř knihy je 25 bílých listů papíru vyšší gramáže s jemnou strukturou (220 g/m2). Titulní stránce jsem ozdobila okraje bílou samolepicí krajkou a natištěný text jsem doplnila chipboardy mini-srdíček a vavřínů.

Věřím, že svatební knihy z mé dílny byste už poznali i na dálku, přesto je každá tak trochu jiná, každá je pro mě něčím speciální a některé jsou pořádnou výzvou. A i když byste to možná neřekli, jak tak koukám na svou sbírku fotek již vyrobených kousků, každá z těch knih vypovídá také něco o budoucích novomanželech. A proto mě tohle tvoření asi nikdy nepřestane bavit...

Pokud máte více času na tvoření, než já, pochlubte se s vašimi projekty Paper Garden klubu nebo je přidejte na Instagram s označením #tvorimezpapiru nebo #papergarden_cz.

 

Krásné tvoření a pohodové léto!

 

S láskou,

Podobné články
JITKA... Levandulová kniha hostů

JITKA... Levandulová kniha hostů

Jitka Bujoková 27/09/2016
Zakázka na poslední chvíli. Ale nejlepší kamarádce přeci nemůžu říct ne :) Naštěstí jsem v šuplíku měla jedno vlastnoručně udělané album do zásoby, ta...
Pokračovat ve čtení ...