Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

DIANKA... TRAVEL JOURNAL: První a taky poslední stránka

Zveřejněno Diana Majerová 20/04/2021 ? Komentářů SCRAPBOOKING,PROJECT LIFE,
DIANKA... TRAVEL JOURNAL: První a taky poslední stránka

Kdo sledujete náš blog pravidelně, víte, že jsem tento rok zvolila nový formát pro zaznamenání našich vzpomínek. Sáhla jsem po Travel Journalu (alias Traveller's Notebooku, cestovním deníku nebo jednoduše TNku). Do tohoto deníčku v rozměru 21 x 10 cm bohužel nevlepím úplně všechny krásné fotky, které máme, nebo okamžiky z běžných dnů, ale i tak jsem ho zvládla naplnit celý. Tenhle článek se jmenuje první a taky poslední stránka. Tak se pojďte podívat, jestli jsem se v tomhle formátu rozhodla pokračovat dál...


 

KACHNA!!!

 

Doufám, že dramatický titulek a nicneříkající úvod upoutal vaši pozornost - stejně tak, jako to dělají denodenně jiná naše média. Ale musím se omluvit, protože tohle byla prostě normální novinářská kachna. S TNkem rozhodně nekončím, naopak! Jak jsem psala, první sešítek je plný a já jsem s tímhle formátem nadmíru spokojená. Sice nepojme všechny zážitky, ale ty NEJ chvíle se tam vejdou. Je to takový můj Instagram na papíře. A hned jak dopíšu dnešní článek, půjdu si na e-shop vybrat nový sešit, abych mohla pokračovat

 

A abych vysvětlila ten název - dnes pro vás mám jako inspiraci první a poslední stránku mého prvního TNka. 

Ta první chronologicky spadá ještě do loňského roku. Když jsem s TNkem začala, hned jsem ho otevřela na první dvoustraně a nějak mi nedošlo, že na tu titulní asi taky budu muset něco nalepit. Nebo možná jsem si říkala, že tam třeba napíšu úvod k roku 2021, nebo nějaký seznam výletů. Každopádně našla jsem jednu fotku z prosincového toulání skalami, a ta si svou stránku zasloužila. 

 

Stránka mimochodem vznikala běhěm jednoho z našich scrapmejdanů (kdo luštil Narozeninový kvíz tak ví, že to jsou naše on-line tvoření s holkama z DT). Vybrala jsem si pro ni papíry z kolekce Cozy Time od S40, což je zřejmě ta nejvíc domáci kolekce, kterou máme, ale její přírodní barvy se mi krásně hodí právě na výlety. Přidala jsem journaling, datumovku a stránku jsem dozdobila puffy samolepkami a chipboardem Cozy Time.

Naopak poslední jedno-stránka mě zachránila, protože jsem měla právě 1 fotku z naší valentýnské procházky. Na její tvorbu jsem také sáhla po materiálu od S40, tentokrát kolekci Gaia. A asi po miliónu let také otevřela svou krabičku se zásobou washi pásek. Pak jsem se ale zasekla a frustrovaně seděla nad tímhle základem a říkala si, že snad není možný, abych nebyla schopná nalepit ani jednu stránku.

 

Až mě tedy napadlo vytáhnout Big Shot a provětrat šablonky. Našla jsem prošívaná srdíčka, & a číslice. A pak - a to mi skoro neuvěříte - použila jsem štítek a větvičku z našich výseků z mimikolekce od Monči. Neutrální barvy se prostě hodí vždy.

 

TIP PRO VÁS:

 

Pokud chcete ozvláštnit svůj projekt výseky z Big Shotu, zkuste mezi výseky z papíru přidat také ty z vellumu (pergamenového papíru). Krásně vše odlehčí - doporučuji třeba na svatební přáníčka!

 

Tak takto skončil můj první sešítek a já se moc těším, až vám ukážu další stránky z toho nového. Nakonec jsem si vybrala tento růžový z kolekce Around the table

 

A co vy, máte už také svoje TNko, nebo tvoříte jiný formát?

 

Svoje stránky nám můžete ukázat třeba v Paper Garden Clubu na Facebooku nebo na Instagramu z hastagem #papergarden_cz nebo #tvorimezpapiru.

 

S láskou,