Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

ERIKA... Box na poklady a sny

Zveřejněno Erika Majgotová 20/01/2021 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
ERIKA... Box na poklady a sny

Období dárků máme za sebou, to ale neznamená, že by krabičky všech velikostí měly čekat na další Vánoce či jiné příležitosti pro dávání dárků. Kdo z nás nemá nějaké ty poklady a sny, které jsou pro nás nejvíc. A kolekce A twinkle of Sunrise k tvoření takové krabičky vybízí. A já si k ní přibrala i jeden vánoční dárek.


Krabička je velká 10 x 10 x 6,5 cm, vytvořila jsem ji na raznici WE R Memory Keepers, zavírá se tedy pomocí dvou háčků, které na raznici také vytvoříte. Já ale nezůstala jen u krabičky. Celá kolekce je v tmavších tónech, bála jsem se tak, aby nebyla příliš smutná, hledala jsem tak určitý kontrast a převázala ji růžovou krajkovou stužkou

 

Ke krabičce jsem vytvořila i visačku, kterou jsem na ní navázala. Pro její základ jsem použila visačku vystřiženou z kolekce. Pohrála jsem si na ní hodně i s 3D páskou, tentokrát i s razítkováním chipboardů a dalšími drobnými akcenty zdobení.

Průchodkou jsem po celé její výšce protáhla stejnou stužku, kterou jsem převázala krabičku. Na horním konci jsem z ní udělala poutko. Pomocí 3D pásky jsem pak na visačku připevnila další o něco menší visačku, opět vystřiženou z kolekce. Na ní jsem průchodkou protáhla bílý provázek, ze kterého jsem udělala na vrchu mašličku. 

 

Menší z visaček je ozdobená květinovým chipboardem, vystřiženými výseky z kolekce a výřezy ptáčků. Na úplném vrchu jsem použila papírový výsek křídel, která jsem otupovala černou barvou a dozdobila drobnými kamínky. Mezi oběma visačkami najdete další chipboard lístkové větvičky, který je také natupovaný, ale více intenzivně. 

Než jsem vše slepila, na spodní visačce jsem využila již zmíněný vánoční dárek, kterým je další z raznic We R Memory Keepers. Z malých písmen jsem si díky ní vytvořila nápis, který jsem vyrazila na boční stranu. Dozdobila jsem ještě drobnými výřezy větviček a je hotovo. 

Je to můj letošní první výtvor. Na jednu stranu jsem chtěla vytvořit přesně takový boxík, na druhou stranu mi přijde trochu jiný než moje ostatní tvoření. Co myslíte vy?  

 

Zkusíte kolekci A twinkle of Sunrise? Nezapomeňte se nám pochlubit v naší skupině Paper Garden Club na Facebooku, označujte nás i na Instagramu #papergarden_cz a #tvorimezpapiru.

 

 

Použitý materiál:

 

SADA SCRAPBOOK PAPÍRŮ - A twinkle of Sunrise

CHIPBOARD - Květy a větvičky

CHIPBOARD - Listy

PERMANENTNÍ INKOUST - Archival - černý

Kamínky a perličky

PROVÁZEK - bílý

Stuhy a krajky