Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

ERIKA... Minialbum v krabičce hotové za jeden večer

Zveřejněno Erika Majgotová 08/01/2020 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
ERIKA... Minialbum v krabičce hotové za jeden večer

Nový rok je obdobím předsevzetí. Dáváte si je? Já ne. Ale možná o něco víc popouštím uzdu svým snům. Kolekce Fly & Scrap od Moda Scrap je pro to, myslím, ideální. Nechala jsem tak své sny plynout k oblakům a vytvořila si tohle minialbum. Inspiraci jsem našla na Pinterestu. Pojďte zjistit jak na něj.


 

Je velmi jednoduché, takže ho zvládne i začátečník. Na celé minialbum jsem si připravila celkem 21 fotografií. 20 do minialba, 1 na obal alba. Z 20 fotek si uděláte 5 „stránek“, na každou z nich tak přijdou 4 fotografie. Rozdělila jsem si je tedy do skupinek a dle toho jsem si vybrala papíry z kolekce, které k sobě ladí. Na obal alba jsem si musela připravit papír o velikosti 19,5 x 26 cm. Nákres, jak papír narýhovat a vystřihnout jsem vám připravila tady.

Připravený základ obalu jsem ještě rozložený dozdobila fotografií podloženou většími papíry, abych fotce udělala rámeček. Pod fotkou jsem nechala pírko a kolem dozdobila kamínky. Do boční části jsem umístila průchodku a obě širší strany jsem nahoře vystřihla kruhovou raznicí pro lepší manipulaci při vyjímání minialba z obalu. 

Průchodkou jsem protáhla stříbrný kuličkový řetízek a na něj navlékla provázky různých barev, jeden z nich jsem zapletla do copánku, přidala jsem stužku a přívěsek stříbrné lišky. Teď můžete celý základ obalu slepit.

No a jdeme na samotné minialbum. Jednotlivé stránky mají rozměr 21,8 x 5,8 cm. Tento rozměr mi umožnil přízdoby nechat i přesahovat a stránky se stále pohodlně vejsou do obalu. Fotografie jsou velikosti 4,5 x 4,5 cm. No a teď už jen skládáte a zdobíte.

 

Já zdobila vystřiženými obrázky z kolekce, ale jelikož jich tady není úplně mnoho, musela jsem si pomoci i dalšími zásobami. Zkrátka dejte albu atmosféru, kterou byste rádi. Použila jsem peříčka, kamínky nebo sponku. Nezapomeňte si nechat v horní části jednotlivých stránek prostor na průchodky. Všechny stránky totiž spojím zase stříbrným kuličkovým řetízkem.

Jelikož jsou papíry jednostranné, zadní strana je bílá. Co s nimi, aby nebyly smutné? Použila jsem razítka. Na zadní část každé stránky jsem se totiž rozhodla napsat vzkaz a když to celé vznikalo pod rukama, řekla jsem si, že zadní strany ponechám celé černobílé. Jen razítka a ručně psaný text, který na ně teprve přijde.

 

Už jste viděli naši zásobu razítek? Já jsem použila sadu Jsi moje zlato od Studio Forty ve velké i malé verzi, které jsem zkombinovala se sadou DAYDREAM - You got this. Ve svých zásobách jsem vylovila razítko bločku, na který budu psát text. Detaily textů razítek mě baví. 

No a to je celé minialbum. Hotové jsem ho měla za jeden večer, takže pokud hledáte rychlý dárek, myslím, že touto volbou nezklamete. Takové minialbum si vytvořte třeba z vašich vánočních zážitků, dokud jsou čerstvé. Na zadní stranu můžete ty ještě čerstvé zážitky zapsat a mít tak krásnou vzpomínku.

 

Když nám minialbum pak ukážete na naší Fb skupině Paper Garden nebo na Instagramu s #papergarden_cz a #tvorimezpapiru, budeme moc rádi 

 

 

Použitý materiál:

 

SADA SCRAPBOOK PAPÍRŮ - FLY & SCRAP - 12 X 12 

 

SILIKONOVÉ RAZÍTKO - Jsi moje zlato - sada razítek

 

SILIKONOVÉ RAZÍTKO - DAYDREAM - You got this - saga razítek

 

PROVÁZKY

 

Kamínky a perličky

 

Stuhy a krajky

 

PŘÍVĚSEK - Origami liška 2ks (platina)

 

Podobné články
VIPETA... VIDEONÁVOD: Melounové minialbum

VIPETA... VIDEONÁVOD: Melounové minialbum

Petra Vicková 27/07/2020
Léto je v plném proudu a nám pomalu přibývají fotky z našich letních dobrodružství. Tak jsem si řekla: „Do alba s nimi!“ A protože se mi moc líbí malá...
Pokračovat ve čtení ...
PETRA... VIDEONÁVOD: Hravé cik cak minialbum

PETRA... VIDEONÁVOD: Hravé cik cak minialbum

Petra Víšková 11/09/2020
Rádi byste si pro sebe nebo pro své blízké vytvořili minialbíčko na pár fotek, které se pohodlně vejde do kabelky, abyste ho mohli jen tak mimochodem ...
Pokračovat ve čtení ...