Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

HOST... Dana Strakošová

Zveřejněno Paper Garden 26/10/2023 ? Komentářů
HOST... Dana Strakošová

Dnes tu máme dalšího hosta, kterého bychom vám rádi představili. I když si myslíme, že hodně z vás ji zná. Je to totiž už taková scrapbooková matadorka. :-) Takže si udělej chvíli čas třeba při dobré kávičce a začti se do nové nálože inspirace a kreativního čtení.


 

Naše pozvání přijala Dana Strakošová a tady máš něco z jejího scrapbookového příběhu.

 

 

Jmenuji se Dana, je mi 58 let, narodila jsem se ve znamení Panny a pracuji jako vychovatelka ve školní družině. Mám dvě děti a tři vnoučata.

 

Asi jako spousta tvořilek jsem začínala už v dětství. Maminka mě učila háčkovat, plést a šít.

 

 

Pak jsem vystudovala pedagogickou školu a svoji lásku k tvoření jsem rozšířila i na papír a další materiály. Prošla jsem spoustu kurzů např. malování, smaltovaní, pletení z pedigu, keramiky. Keramice se intenzivně věnuji už spoustu let v keramickém kroužku.

 

 

Jednoho dne jsme s kamarádkami vyrazily na kurz, na kterém byla ukázka scrapbooku – lektorkou byla Pindruše_verulin. A já byla lapena.

 

 

Vzhledem k tomu, že mojí vášní je fotografie, tak jako první vznikaly scrapbookové stránky s rodinnými fotografiemi. Miluji 30tkové stránky, i když musím přiznat, že poslední dobou jsem jich moc neudělala.

 

 

Vyzkoušela jsem i Project Life, ale nejsem úplně systematický člověk, takže ukládání a třídění fotografii a materiálů mi vydrželo asi tak 2 roky. Moc ráda tvořím alba. Pro rodinu i jako dárky pro své přátele.  Mám radost, když scrapbookovým dárkem potěším.

 

 

Každý rok také tvořím kalendáře. Začalo to jedním pro švagra a momentálně jako vánoční dárek dostává jeden i manžel mé dcery a jeden syn.

 

 

V loňském roce jsem si užila i tvoření adventních kalendářů pro své dvě dospělé děti.

 

 

V současné době tvořím nejvíc exploding boxy, darovací obálky a přáníčka. Nejvíc jich udělám v období Vánoc. Navíc tvořím většinou tak 200 školních PF.

 

 

Miluji různé soutěže, výzvy a poslední době i online kurzy. Mohu tak tvořit v době, kdy mám čas.

 

 

Miluji celou scrapbookovou komunitu a ráda jezdím i na různá setkání s lidmi, se stejnými zájmy.

 

 

Pokud se chcete o mě dozvědět něco víc, tak mě můžete najít na mém Facebooku či Instagramu

 

Dana Strakošová